Rejser

Juleferie i USA

Vil du gerne rejse udenlands henover julen, kan det være, du skal overveje USA. Her kan du få billig biludlejning, brede veje og nye oplevelser. Du kan for eksempel tage på roadtrip ad route 66, langs vestkysten fra Los Angeles til San Fransisco eller op ad østkysten mod New York.

Fordele ved roadtrip og biludlejning i USA

Uanset om du kan lide at planlægge hele turen på forhånd eller om du ønsker en spontan ferie med plads til pludselige indskydelser, kan billeje gøre turen nemmere for dig. Du slipper for bøvlet med offentlig transport og i stedet kan du køre, når det passer dig. Du skal altså ikke bekymre dig for køreplaner, om du har kontanter til at betale billetten og om du skal skifte transportmiddel undervejs. Du behøver ikke spilde din tid med at vente på den offentlige transport og der behøver ikke være unødvendige stop på vejen.

Med en billeje får du altså friheden til at gøre, som det passer dig, når du besøger lykkeriddernes land på den anden side af Atlanten. Du kan holde pauser, når du har lyst, hvilket giver dig mulighed for at gøre et stop ved den sø, det træ eller det bjerg, som du finder på din vej. Desuden er der plads til, at du kan ændre vejen mod din destination, hvis du for eksempel får et tip af en lokal på din vej.

En anden stor fordel er, at du slipper for den næsepillende, svedlugtne gamle mand i bussen, når du kører i lejebilen. I stedet kan du tage af sted selv, med din bedste ven eller ægtefælle. Du kan tage børnene eller svigermor med – det er op til dig.

Lejebilens muligheder

Selvom billeje måske virker uoverskueligt med de mange regler at forholde sig til, sparer du i virkeligheden meget tid og meget energi med denne rejseform. Når du lejer en bil, skal du være opmærksom på, at de forskellige stater kan have forskellige færdselslove, hvilket er værd at holde sig for øje i det øjeblik, du krydser statsgrænserne.

På denne hjemmeside er selve biludlejningen heldigvis gjort nemt. Her har du nemlig mulighed for direkte at sammenligne forskellige firmaer, der foretager biludlejning. Du får en direkte sammenligning af priser, bilmodeller, services og meget mere, så du nemt og hurtigt kan stå for billeje på din næste ferie i USA.

Uanset hvilken bil og hvilket firma du vælger, får du altså her et overblik over billeje i USA.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top