Shopping

Køb økologisk børnetøj til dit barn

livecounter-smålfolk_15814294488325

Som forælder vil man selvfølgelig kun sit barn det bedste, og det er derfor vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten af det tøj, du køber til ham eller hende. Det bedste er kun godt nok, når det kommer til dit barns sundhed og komfort. Vælger du at købe børnetøj i økologisk bomuld, er du sikret de bedste materialer til dit barns hud, og den største komfort og bevægelighed, så dit barn kan lege hele dagen uden irritation over tøjet.

Farver og motiver

I de første år af børns liv, stimuleres de i høj grad af farver og mønstre, og det er derfor også en god idé at vælge noget tøj, der både er komfortabelt, men som også er sjovt og udfordrende for deres fantasi. Med et sjovt mønster eller motiv kan dit barn hurtigt leve sig ind i en leg, hvor tøjets motiv også er en del af morskaben. Leder du efter overtøj til årstiden, findes der til piger mange forskellige slags varmt overtøj i fine lyserøde nuancer med motiver af en smuk svane eller små æbler. Til drenge fås overtøjet i grønne og blå farver med motiver af sjove isbjørne eller seje biler. Så selvom tøjet er økologisk og bæredygtigt, så fås det i rigtig mange flotte farver og med sjove motiver af både sjove dyr, lækre frugter og store køretøjer.

Køb åndbart vintertøj, der ikke begrænser dit barn

Det er vigtigt, at dit barns hud er beskyttet i al slags vejr. Står du overfor at skulle købe en ny babyflyverdragt til den helt lille eller en flyverdragt til det lidt ældre barn, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Børns lege kan tit blive vilde, og det er derfor en god idé at vælge en flyverdragt, der er overfladebehandlet. Overfladebehandlingen er nemlig fordelagtig på to måder. Først og fremmest forhindrer det, at fugt trænger igennem stoffet, men det gør også flyverdragten mere åndbar for dit barn. Overskydende fugt fra kroppen transporteres nemlig automatisk gennem dragtens overflade. Det gør, at dit barn stadig kan lege vildt uden svede eller ubehag. Overfladebehandlingen gør også dragten vandafvisende og vindtæt.

Bliv klar til foråret og sommeren

Vi har efterhånden vænnet os til, at kalenderen siger 2020, men det betyder også, at foråret står for døren. Er dit barn allerede vokset ud af tøjet fra sidste år, kan det være smart at gå i gang med at lede efter noget nyt, inden foråret for alvor er her. Der fås for eksempel smarte farverige smækbukser med hurtige traktorer til drengene og søde kjoler med heste til pigerne. Og vil du gerne være helt klar til sommeren, fås der også smarte sommerdragter og badetøj med sjove maritime motiver. Med meget sol på ferien eller herhjemme er det vigtigt, at dit barns hud er beskyttet bedst muligt, og alt badetøj og alle sommerdragter derfor også er UV-beskyttende med en faktor 50. Så kan dit barn lege frit i det gode vejr, uden at du skal bekymre dig om solens farlige stråler.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top