Øvrigt

Kom bedre gennem vinteren med antiinflammatoriske stoffer

Når vintermånederne nærmer sig, og når temperaturerne langsomt men stødt daler mod nul, oplever mange danskere de første symptomer på vinterens forkølelser. Det er svært at komme igennem en hel vinter uden at blive sløv på den ene eller den anden måde, og det er altid lige irriterende, når du må blive hjemme på grund af en øm hals eller feber.

Vintersæson er influenzasæson, og det er påvist, at de fleste har en højere niveau af de såkaldte inflammationsmarkører om vinteren. Inflammationsmarkørerne fortæller noget om, hvor meget betændelse der befinder sig i kroppen, og altså hvor udsat en person er for at blive syg.

Netop derfor giver det god mening at forsøge at nedbringe inflammation i kroppen, og det kan du bl.a. gøre med antiinflammatoriske stoffer. Antiinflammatoriske stoffer indeholder eksempelvis ingefær mange af, og derfor kan ingefær være med til at nedbringe risikoen for at blive syg i vinterhalvåret.

Antiinflammatoriske stoffer nedsætter bl.a. risikoen for forkølelse, men de også kan mildne et sygdomsforløb med eksempelvis forkølelse, hvis du allerede er blevet syg. Netop derfor kan det anbefales at indtage antiinflammatoriske stoffer i form af eksempelvis ingefær, når vinteren sætter ind.

Få antiinflammatoriske stoffer med ingefærshots

Det er ikke særligt appetitligt at indtage et råt stykke ingefær. Ingefær er til gengæld fremragende som smagsgiver i eksempelvis asiatisk mad, hvor ingefær sammen med chili og hvidløg bliver til ren gourmet, når de steges som bund for eksempelvis en risret.

Men for de fleste er det svært at få rigelige mængder med antiinflammatoriske stoffer fra ingefær gennem maden. I stedet kan du indtage de gode stoffer via shots, hvor du får et koncentreret skud af alle de gode ting, der kan holde sygdom fra døren.

Ingefærshots har længe været populære, og de er både lækre og giver masser af energi til dagligdagen. Se vores udvalg af ingefærshots og køb i dag.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

To Top