Øvrigt

Kom bedst muligt igennem skilsmissen

Annoncør: Buch Advokatfirma

 

En skilsmisse bliver aldrig en nem situation at stå i. Der findes ikke mange ting, der er mere livsomvæltende, og det er ofte mange år af dit liv, der pludselig skal siges farvel til. Derudover er der alle de praktiske og juridiske ting, du skal have overblik over, samtidigt med at du holder styr på dine følelser. Alt i alt er det en meget overvældende proces at gå igennem, og derfor kan det godt lyde banalt at sige, at det bare gælder om at komme bedst muligt ud på den anden side.

 

Skån børnene bedst muligt

En skilsmisse er en ting – en skilsmisse hvor der kan komme børn i klemme, er en helt anden ting. Der er pludselig et endnu større ansvar ved skilsmissen, fordi det jo på ingen måde skal gå ud over børnene – selvom det ofte er et urealistisk mål.

Børnene kommer til at blive mærkede af denne proces, uanset hvor gamle de, men alligevel kan I gøre jeres for at skåne dem. For det første er det vigtigt, at kommunikationen mellem de to parter i skilsmissen aldrig kommer til at foregår gennem børnene, da det simpelthen er for stort et ansvar at lægge på så små skuldre.

 

En skilsmisseadvokat kan være en god ide

En skilsmisse bliver selvfølgelig noget lettere af, at begge parter kan blive nogenlunde enige om, hvordan tingene skal foregå. Det kan dog godt være en god ide at gøre brug af en skilsmisseadvokat alligevel, også selvom I selv føler, at tingene fungerer uden. Det er netop fordi, at skilsmissen er så kompleks en proces, og fordi der er så mange følelser involveret, at det kan være en god ide også at have et par professionelle øjne på sagen. Uanset situationen er det en god måde at sikre, at alt går, som det skal.

 

Tag tid til dine følelser

Det er ikke meningen, at en skilsmisse bare skal overstås, og så skal den aldrig tænkes på igen. Skal du komme godt igennem din skilsmisse, er det vigtigt, at du anerkender dine følelser, også selvom det til tider vil komme til at gøre ondt. Det er vigtigt, at du giver dig selv plads til at føle i stedet for at lukke følelserne ude.

Det er også for mange en dårlig ide at holde følelser og tanker omkring skilsmissen til sig selv, så om det er en ven eller en psykolog – snak med nogen!

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top