Hus og have

Kom godt igennem flytningen med en boligadvokat

LiveCounter.dk-foto_15746932840554

Hvis du skal til at flytte, så har du måske fundet ud af, at det er en ret kompliceret affære. Det er ikke nok bare at finde et hus, du synes ser pænt ud, du skal også forhandle om prisen, snakke med din bank og sørge for, at alle dokumenter er i orden. Og bagefter er der et helt hus, som skal pakkes ned og flyttes over til et nyt sted. Derfor er det heller ikke så usædvanligt, hvis du mærker flyttestressen melde sig, for der er trods alt mange ting at nå. Men hvis du gerne vil have en rolig flytning, så kan du give dig selv et pusterum ved at hyre en boligadvokat.

Advokat til boligkøb – derfor er det en god idé

Vil du gerne gøre en god handel ved dit boligkøb? Og orker du ikke både at tjekke op på tilstandsrapporter, skøder, grundskyld, pantebreve og alle de andre dokumenter, der kan følge med en ny bolig? Så skal du måske overveje at hyre en boligadvokat. Vedkommende har nemlig fuldstændig styr på, hvordan en ordentlig købsaftale ser ud, så hvis der er fejl, kan advokaten nå at fange dem i opløbet. På den måde undgår du at betale overpris på den nye bolig. Se mere her og få et uforpligtende tilbud hos boligadvokat24.

Vær opmærksom på fortrydelsesretten

En ting, som mange måske glemmer, når der skal købes ny bolig er, at man faktisk har en fortrydelsesret. Det gælder dog kun, hvis man ombestemmer sig senest seks dage efter handlen er indgået og desuden kan betale sælgeren 1% af den aftale pris i godtgørelse. Men hvis du tilføjer et advokatforbehold i din købsaftale, så har du mulighed for at blive trukket ud af aftalen, selvom fristen er overskredet. Du slipper desuden for at betale godtgørelsen, så derfor kan et advokatforbehold altid anbefales.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top