Mode

Lækre kåber til mænd

Står du og mangler en gaveide til en mand? Søg på morgenkåbe mænd og her finder du de lækreste morgenkåber i den blødeste kvalitet. Hvis du tænker, at denne mand ikke er typen, som bruger morgenkåbe, kan det være, det er fordi, han simpelthen ikke ved, hvad han skal med sådan en. Derfor kommer der her noget inspiration til, hvad man kan bruge en morgenkåbe til.

En doven weekendmorgen

Når det er weekend, er en morgenkåbe et must. En morgenkåbe er skabt til de morgener, hvor man bare kan gå rundt og dase uden at skulle nå noget, og hvor man har tiden til at komme helt ned i gear. Det er her, man ikke gider starte dagen med et bad og tøj på med det samme, for det hører til hverdagene, hvor man skal ud af døren i en fart. I weekenden sætter man selv tempoet, og det må godt gå langsomt.

Så start dagen med at tage morgenkåben på, sæt kaffen over og sæt dig stille og roligt ned med en bog, en skærm eller noget helt tredje. Når du så er klar til det, kan du smide kåben og komme videre med det, du skal nå, og skal du ikke nå noget, kan du blive i kåben hele dagen. Det er disse stunder, der fylder dig med energi og overskud til hverdagens stress og jag. Og det er velfortjent, for man skal huske at forkæle sig selv en gang imellem.

Fast ferieudstyr

Et sted, man også har brug for sin morgenkåbe, er, når man tager på stranden. Efter en tur i bølgerne er det fantastisk at svøbe kåben om sig. Dels hjælper den med at tørre kroppen igen, og dels får man hurtigere varmen, da en morgenkåbe sidder lidt bedre fast end et håndklæde.

Er man så heldig, at man skal på hotel, hvor der er pool, er morgenkåben ligeledes skøn at have med. Når man skal til og fra poolen, er det rart med lidt tøj på kroppen. Det kan være, man skal gå gennem receptionen eller et andet åbent område af hotellet for at komme hen til poolen. Hvis det er tilfældet, vil man helst være iført noget tøj, men det må gerne være noget, man let kan tage af og på, så man hurtigt kan komme i vandet, og derfor er en morgenkåbe et hit.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top