Shopping

Legetøj udvikler dit barns motorik fra tidlig alder

adorable-baby-boy-315265

Du opdager sikkert ikke, hvor meget motorikken betyder i din hverdag. Hvor stor en grad, du bruger din motorik fra det helt banale til det mere avancerede. Vores kroppe er små mirakler, og det er ikke mindst på grund af motorikken. Bare det at klare opvasken er en motorisk opgave. Det er saltomortaler også. Alle vores bevægelser gør brug af motorikken. Derfor er det meget væsentligt, at vi udvikler en sund og god motorik helt fra barnsben. Det er den, der skal tjene dig hele livet. Både i gymnastiktimerne og i hjemmet. Den bedste måde at give dit barn en god motorik helt fra starten er med legetøj. Motorikfremmende legetøj. Det bedste eksempel er bObles tumledyr til børn, som er sjovt legetøj til de små, der også sætter gang i den motoriske udvikling.

Legen fremmer udviklingen

Det er nemlig den sjove måde at lære motorik på. Du kan jo ikke sætte dit barn i gang med et udførligt træningsprogram. Legen er den helt naturlige måde at gøre det på. Og også den sjove. Den måde, at bObles legetøj arbejder med motorikken er ved, at legetøjet hopper rundt og bevæger sig. Den bevægelse sætter gang i lagen og motorikken hos dit barn. Det betyder smil på børnemunden, mens dit barn får en sund start på livet. En start som den kommer til at bruge resten af det.

Flere børn begynder i skole med dårlig motorik

Mange glemmer, at motorikken skal udvikles. Det kommer ikke helt af sig selv. Flere og flere børn kommer i skole med dårlig motorik. Den udvikling kommer, fordi børnene ikke får det ind med opvæksten. En dårlig motorik er en dårlig start på et skoleliv, hvor motorikken rigtig kommer på prøve. Det kan du modvirke helt naturligt gennem leg og det rigtige legetøj. Det skal nemlig ikke være surt, men det skal være sjovt.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top