Øvrigt

Mød den splinternye Renault Clio

Dette indhold er sponsoreret

 

Flere ord behøves ikke i en introduktion af Renault helt egen nye minibil; Renault Clio V. Denne model er Renault helt egen lille bil, der er designet med en idé om at skulle gøre livet lettere og give fuld kontrol over en stor række integrerede teknologier. Renault Clio er på en gang en sofistikeret og betagende bil. Den er designet med flotte linjer og en dynamisk profil, der gør den til et populært valg i mellemklassen. Det eneste du skal sørge for, er at nyde køreturen.

 

Find familiebilen hos Bjarne Nielsen A/S

Bjarne Nielsen A/S servicerer sine kunder ud fra mottoet: “Det skal være nemt at være

bilejer”. Dette gælder både hvis du har brug for rådgivning omkring dit nye bilkøb, blot har brug for værkstedsservice eller hvis du er på udkig efter en familiebil hvor kvaliteten skal være i top. Læs med her og hør om den splinternye Renault Clio, der også er at finde blandt udvalget af Renault personbiler hos Bjarne Nielsen A/S.

 

Renault er et fransk bilmærke, så Renault personbilerne er fremstillet af fransk ingeniørkunst og med udfordrende designlinjer. Bag det flotte ydre gemmer der sig et kvalitetsbevidst indre, med masser af komfort, kvalitet og holdbarhed. Mange famøse bilmodeller er fremstillet på samlebåndene hos den franske bilfabrikant, og faktisk betragtes Renault som opfinderne bag den yderst populære MPV-klasse – som er karakteriseret ved at være en bilmodel, der har plads til hele familien.

 

Bilen der matcher din personlighed

 

Hos Bjarne Nielsen A/S kan du købe den nye Renault Clio i hele 10 forskellige lakfarver, så du kan vælge lige netop den model, der passer bedst til dig samt afspejler din personlighed. Ligegyldig hvilken model du foretrækker, får du også LED-lyssignatur både i lygterne foran og bagpå. Du kan naturligvis også vælge mellem et utal af fælge, eller måske et glastag, hvis det kunne være noget? Din Renault Clio kan altså sammensættes, præcis som du ønsker.

 

Bilen med sans for detaljen

 

Med den nye high-tech kabine, installeret i den nye Renault Clio, kan føreren føle sig i behageligt tilpas i bilens sæder. Kabinen giver mulighed for trådløs opladning af din mobil, og derudover er der installeret flere opbevaringsrum, hvilket gør det let for dig at holde din bil pæn og ryddelig. Med et bagagerum på 391 liter, er der god plads til både rejsekufferter, babyudstyr, indkøbsposer, og meget mere – og hvis det ikke er plads nok, kan du tilføje ekstra 287 liter, ved at slå slipbagsæderne ned.

 

Opnå et maksimalt sikkerhedsniveau

 

Med en Renault Clio V opnår du det maksimale sikkerhedsniveau, da bilen er udstyret med topmoderne teknologier. Skulle en pludselig opbremsning pludselig være nødvendig, sætter bilens nødbremsesystem automatisk ind, eller hvis bilen kommer tæt på en anden kørebane, aktiveres vejbaneassistenten også, uden at du behøver at trykke på noget. Ydermere er bilen udstyret med automatisk læsning af vejskilte og blindvinkelalarm, så du roligt kan føle dig i trygge hænder, når du kører i din Clio V.

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top