Hus og have

Nøglen til det perfekte hjem

Vi ønsker alle sammen at have det perfekte hjem. Vores hjem er stedet hvor vi finder os selv, får fred fra hverdagens strabadser samtidig med at vi nyder tilstedeværelsen med vores familie og venner. Men hvad er det perfekte hjem egentlig? Det er der selvfølgelig mange forskellige meninger omkring. Det fleste er dog enige om, at det perfekte hjem er hjemmet hvor der falder en naturlig ro over tilstedeværelsen, og samtidig er et sundt og rent sted, hvor man kan få lov at udfolde alle sine sider af sig selv – helt i fred og ro fra omverdenen. Nogen elsker interaktion med naboer, og andre hader det. Nogen har slet ingen problemer med at have andre mennesker boende på f.eks. et værelse til leje, og andre kan slet ikke fordrage tanken om, at fremmede mennesker skal bo under samme tag. Derfor er det det perfekte hjem også særdeles individuelt, og vi har alle sammen forskellige kriterier for, hvordan vore drømmehjem skal se ud. Hvad end det er en lejlighed eller et stort parcelhus, så skal det perfekte hjem fremme ovenstående følelser.

Hvad har man brug for i det perfekte hjem?

I det perfekte hjem har man alt til hverdagen. Man behøver nødvendigvis ikke alle mulige fancy gadgets til køkkenet. Man behøver heller ikke de største smart TV’s. Det vigtigste er, at man har hvad man skal bruge til at få hverdagen til at fungere på en komfortabel måde. Hvis det indebærer at du har en god espresso maskine fordi du virkelig værdsætter en god kop kaffe om morgenen, en god blender fordi du elsker smoothies (du kommer forresten langt med en ordentlig blender), eller om det indebærer at du har en kvalitets vinkaraffel fordi du elsker et godt glas rødvin om aftenen – så er det netop disse ting du skal have, for at dit hjem er perfekt for dig. Det er nemlig særdeles individuelt, hvad der befinder sig i det perfekte hjem. Og hvad der defineres som det perfekte hjem for mig, er ikke nødvendigvis det perfekte hjem for dig – husk på det.

Hvordan finder man det perfekte hjem?

Det vigtigste i jagten på at finde det perfekte hjem er, at realisere sine egne kriterier. Hvad vil du egentlig have? Det er langt fra de fleste der faktisk ved hvad de gerne vil have, før det faktisk har boet i ét eller flere huse. De færrestes fantasi rækker langt nok til at kunne forestille sig hvordan det perfekte hjem udspiller sig for dem. Derfor er det første skridt mod at finde det perfekte hjem, at få opstillet en række kriterier som hjemmet skal opfylde. Først når disse er opstillet, kan man begynde at gå på jagt efter boligen. Det er i den forbindelse også rigtig vigtigt at komme ud og kigge på så mange boliger som muligt. Også boliger som måske er afskrevet fra start. Man kan nemlig bruge disse boliger til at indhente inspiration, og måske man får nye ideer til yderligere kriterier, eller forestillinger om, hvordan ens drømmebolig skal se ud.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top