Rejser

Ønsker du råd til både at flytte og tage på en spændende rejse?

Sol, sommer, lækker mad, godt selskab og en uge væk fra de faste rutiner, aflevering af børn og arbejde – what’s not to like? Der skal ikke meget overtalelse til, og så er i på vej ud i lufthavnen med jeres fyldte kufferter. Når man står med flere drømme bliver man ofte nød til at prioritere, særligt når drømmene trykker på økonomien. Hvad skal du vælge? Vi hjælper dig til forskellige overvejelser – blandt andet om at rejse grønt.

Spar penge ved boligsalget

Først og fremmest anbefales det, at du skal have kontaktet mindst tre forskellige ejendomsmæglere. Ved at vælge tre forskellige ejendomsmæglere får du som sælger den bedst mulige pris på din bolig, da du har mulighed for at vælge den helt rigtige ejendomsmægler hvis kvalifikationer matcher dine behov og ønsker. Når du har fundet en ejendomsmægler, der matcher dine behov, når du skal sælge din bolig, så skal du også have kontakt med en ejendomsmægler fra lokalområdet, når du skal købe din nye bolig.

Når du har valgt den rigtige ejendomsmægler, er det næste skridt at få lavet en prisvurdering af din bolig og dernæst går salgsprocessen i gang startende med boligvurdering. Når først din bolig er solgt, kan du se frem til at kigge på en ny bolig. Og hvis du har gjort dit forarbejde godt, er der helt sikkert nogle penge der er blevet sparet, og så kan det være at du kan få råd til at rejse ud i verdenen, samtidig med at du får dig et nyt sted at bo.

Brænd rasløsheden af på rejsen

Måske har du slet ikke et behov for at flytte, du er bare den restløse type. En længere rejse vil måske løse problemet for dig, du får brændt energien af og kan kommet hjem til en lejlighed og et område du allerede kender og føler dig tryk ved. En rejse vil måske endda give dig en større hjemmefølelse overfor lejligheden.

Tag på en aktiv ferie, med massere sol og varme. Oplev noget der ikke minder om det danske miljø og klima, som flytter dine tanker væk fra hverdagen derhjemme. Pak kufferten med det bedste badeudstyr og tag ud i verden. Det er forsøget værd, at holde fast på sin base derhjemme og rejse ind imellem. Det er ofte også sjovere at bruge sine penge på en rejse end en ny bolig, hvor man risikere samme følelse.

Lidt af det hele

Hvis man er villig til at gå på kompromis, er der en del ting man kan vælge at gøre. Man kan arbejde hårdere på at få sin nuværende lejlighed til at føles som et hjem. Man kan bruge penge på møbler og indretning i stedet. Tage en ferie og flytte ind for alvor. Der er særligt mange unge der ikke flytter ordentlig ind i deres værelser eller lejligheder, da de ved, at de ikke er deres forevigt bolig, men modsat meget midlertidig.

Hvis det modsat er boligen der bliver prioriteret højest, kan man altid overveje at finde en afbudsrejse. Afbudsrejser er den ideelle løsning for dem, der bare trænger til en pause, hvor man ikke har en specifik destination i tankerne. Det er en måde at finde nye spændende destinationer på, for billigere penge. Det kan helt klart anbefales af prøve kræfter med!

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top