Rejser

Oplev Køge og dets omkringliggende områder

Annonce

Køge er en smuk by beliggende på Sjællands sydkyst. Byen er kendt for sit åbne havnemiljø, med de mange små både, der ligger i havnen. Når du besøger Køge, kan du opleve alt fra historiske seværdigheder, hyggelige restauranter, interessante museer, skøn natur og meget mere.

Seværdigheder i Køge

Køge er fyldt med seværdigheder, lige fra de spændende gallerier til byens mange museer. På de mange museer, hvor du kan lære mere om Køges historie og kulturelle baggrund. Slut dagen af med en tur i Køge by, hvor du har masser af muligheder for at slentre ned ad de små gader og nyde de mange hyggelige butikker.

Aktiviteter omkring Køge

Hvis du er til aktiviteter, så er Køge et godt sted at besøge. Du kan vælge at tage på en sejltur, hvor du kan se Køge Havn og de omkringliggende øer. Derudover findes der mange gode stier, hvor du kan tage på en længere vandretur. Er du mere til cykling, så findes der også flere forskellige cykelruter, som du kan udforske, ligesom at der er flere vandreruter i området.

Naturen ved Køge

Køge ligger i et smukt område, der byder på mange oplevelser. Tag på en tur til Køge Bugt, hvor du kan nyde de smukke strande, få noget lækkert fra de mange strandkiosker eller tag en dukkert i havet. Du kan også tage til Ølsemagle Revle, der er et smukt og fredet naturområde. Eller du kan bade ved Dyndet Badesø. Dyndet var tidligere et sted, hvor man gravede efter tørv og senere efter grus, nu er det et smukt naturområde med egen badesø. Dyndet er et yndet udflugtsmål for både lokale og turister.

Følg med i Køge

For at få det bedste overblik over Køge, så kan du følge med på https://koegenetavis.dk/. Her kan du få det seneste nyt om Køge, selvom du er langt væk. Du kan også følge Køge Netavis på de sociale medier, så du altid kan være opdateret om, hvad der sker i Køge.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top