Hus og have

Optimér din bolig med to enkle trin

Annoncør: Carlhansen

Har du boet i samme bolig over en lang årrække, kan du med høj sandsynlighed godt genkende behovet for fornyelse indimellem. Det drejer sig ikke nødvendigvis om den store renovation, men i højere grad små tiltag i form af indretning og interiør, som du har nemt ved at ændre, når ønsket herfor opstår.

For at lette dette kan du med fordel købe indretnings- og interiørartikler, som er nemme og fleksible at flytte rundt på, og som har et tidsløst og klassisk design og derved kan få plads mange steder i din bolig.

Klassiske møbler er det sikre valg

Hvis du besøger et dansk bolighus, vil du blive præsenteret for en bred vifte af møbler, hvoriblandt nogle vil være dyre designermøbler, mens andre vil være i den mere budgetvenlige kategori. Uanset dit budget bør du investere i nogle møbler, du vurderer, er tidsløse og klassiske. Dette kan du blandt andet sikre ved at undgå at vælge møbler, som er ”trendy” – og altså kun på mode i en kortere periode.

På længere sigt vil det altså derfor også spare dig penge, hvis du køber mere klassiske møbler, som ikke er afhængige af tidens trends. Både Y-stolen og Skalstolen er forslag til yderst klassiske og tidsløse siddemøbler, hvor du stort set er garanteret, at de aldrig går af mode, og derved kan gå igen fra generation til generation, som er en egenskab, der kan siges at have en stor værdi i sig selv.

Vælg nedtonede farver

Et andet element, du bør tage til eftertanke, er at vælge få og nedtonede farver i din boligindretning. Dette forsikrer endnu et tidsløst element, og mindsker dit behov for at ville smide ud og købe nyt i tide og utide. Det kan imidlertid også virke en smule kedsommeligt at skulle udelade alle farver i din boligindretning, hvis du er en person, som trives bedst med mange farver omkring dig.

Farverne skal du ikke nødvendigvis bortskaffe helt, men du kan i stedet tilstræbe at købe mere budgetvenlige ting i de farver, du ønsker. Dette kan være alt fra stearinlys til blomster og plakater. Da disse forskellige ting ikke springer budgettet, kan du nemt skifte dem ud med ting i en ny farve, når du ønsker det.

Når du vælger farverne i din boligindretning med omhu, mindsker du altså behovet for hyppig fornyelse og køb af nye og dyre ting, som altså i sidste ende både kan øge din tilfredshed med din bolig samt spare dig penge.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top