Shopping

På jagt efter nye briller? Sådan finder du nogle, der matcher din stil

LiveCounter.dk-www.brilleleje.dk-15-10-2020_16026990319188

Er du på udkig efter et par nye briller, men synes det er svært at finde det rette? Briller og stil går hånd i hånd, og dit valg af briller siger meget om, hvem du er som person. Brillen er med til at sætte et præg på dit ydre, hvorfor du bør give dig god tid til at finde en brille, der matcher din stil og personlighed. Har du svært ved at finde de perfekte briller, så besøg en professionel optiker i Aabenraa – de står klar til at guide dig hele vejen.

Det skal du tage højde for ved valg af briller

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, hvilken type brille, du bør gå efter. Der er dog især 3 ting, som du skal tage højde for, når du handler briller, herunder:

  • Ansigtsform: Brillestellets form afhænger af din ansigtsform. Ved at vælge brillestel efter din ansigtsform, opnår du en flot harmonisk kontrast til dit ansigt.

  • Behov: Det har stor indflydelse på valg af briller, om dine kommende briller er til arbejde, sport eller hverdagsbrug.

  • Hudtone, hårfarve og øjenfarve: Er du i tvivl om brillens farve, så skal du blot kigge disse 3 ting. Har du eksempelvis lys hud, bør stellet være i neutrale toner. I modsætning til dette bør du vælge et farverigt brillestel, hvis du har en dyb hudtone.

Briller der matcher din stil

Når du handler briller, er det en god idé at kigge efter nogen, som afspejler din personlighed. Er du af sprudlende og energisk karakter, bør du vælge et iøjnefaldende stel. Minimalistiske briller henvender sig derimod til dig, der er nede på jorden og klassisk. Synes du, det er svært at vælge de rette briller, og bor du i nærheden af Aabenraa, kan du med fordel besøge din nærmeste optiker i Aabenraa.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top