Erhverv

Pas godt på miljøet med en økologisk frugtordning

Forkæl dine medarbejdere med lækker, økologisk frugt

Er I vilde med pausesnacks i din virksomhed? Sørg godt for alle dine medarbejdere med sprød og frisk frugt med en firmafrugtordning fra FrugtKurven. Med en FrugtKasse eller FrugtKurv får I et friskt og lækkert alternativ til de usunde snacks.

Vi har 22 års erfaring i frugtlevering

Hos FrugtKurven går vi rigtig meget op i frugt, og vi er stolte af at have været leverandører af lækker, frisk frugt til både firmaer og private i Danmark i de seneste 22 år. Vi elsker at være en del af jeres hverdag og gøre vores til, at den bliver lidt sundere. Med Økologisk FirmaFrugt og årstidernes økologiske Frugtordning erhverv er I sikre på, at I har al den friske frugt I har lyst til. Vi

kører Firmafrugt ud til danske virksomheder hver eneste dag, og I bestemmer selv hvor tit I gerne vil have leveret frugt – om det er hver dag eller et par gange om ugen. Vi har et stort udvalg af forskellige slags FrugtKasser, og I kan sammensætte jeres Frugtordning præcis efter jeres behov. i vores FrugtKasser finder I et stort udvalg af årstidens frugter. Vores udvalg varierer naturligt efter årstiden og vi skifter for eksempel derfor mellem for eksempel nektariner, ferskner, appelsiner, blommer og en masse andet lækker frugt i vores Frugtordninger. Vores frugter fås i mange forskellige sorter og vi har lækre røde æbler og pærer i mange sorter. Øko bananer får I altid med i jeres FrugtKasse eller FrugtKurv.

En sund hverdag med frisk frugt

At holde den slanke linje og holde sig fra de søde sager i løbet af en lang arbejdsdag kan nogle gange være lidt af en prøvelse. Der kan være mange lækre fristelser på et kontor, og der er altid én der har fødselsdag eller gode nyheder, som skal fejres med kage og søde sager. Med en frugtordning til firmaer fra FrugtKurven kan I holde eftermiddagspauser uden de usunde indslag. Med en Frugtordning til firma eller frugtordninger til erhverv – frugt til virksomheder får I leveret frisk frugt så tit, som I har lyst. Frugt er en del af en sund kost og er med til at bidrage til et stabilt blodsukker dagen igennem og, at man får nok fibre i sin kost. En Frugtordning fra FrugtKurven er en fantastisk måde at vise sine medarbejdere, at man passer godt på både dem og miljøet.

En Frugtordning tilpasset jeres virksomhed

Med ugentlige frugtleveringer fra FrugtKurven kan I samles om friske frugtforsyninger i eftermiddagspausen. Nyd også vores andre snacks som sprøde nødder og lækre dadelkugler fra Cocohagen. Vi har desuden et stort udvalg af frisk, økologisk mælk fra Naturmælk. Med mælk fra Naturmælk ved du, at køerne har det godt og bliver behandlet på en god måde – og så smager mælken bare lidt bedre.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top