Shopping

Pas på dig selv i trafikken

Det er vigtigt at passe på sig selv i mange aspekter af dagligdagen, og trafikken er bestemt ingen undtagelse. Til dette kan det være en uvurderlig styrke at have en cykelhjelm, som man sørger for at få brugt flittigt. Der er mange dårlige undskyldninger for ikke at få det gjort, men nedenfor kan du læse nogle af argumenterne for, hvorfor det er så vigtigt.

 

Derfor holder dine argumenter imod cykelhjelmen ikke

Der findes mange argumenter som folk bruger som begrundelse for ikke at køre med cykelhjelm. Nedenfor kan du finde nogle af de mest gængse – og modsvarene dertil.

 

  • ”Jeg vælter aldrig på min cykel, så det er ikke nødvendigt”. Dette er ikke et holdbart argument, da du kan være nok så god til at cykle stabilt, men det kommer næppe til at redde dig fra at vælte hvis du en dag bliver påkørt. På den måde kan man sammenligne en cykelhjelm med en forsikring: Du tegner ikke en forsikring i håb om at få brug for den, men den er god at have hvis uheldet skulle være ude.
  • ”Det ser klodset ud at køre med cykelhjelm”. Det er en utroligt subjektiv holdning, men faktisk findes der et væld af forskellige typer af cykelhjelme, der faktisk kan se ret tjekkede ud.
  • ”Min hjelm bliver alligevel stjålet og det er dyrt at købe en ny”. Det er heldigvis så enkelt, at man kan læse sin cykelhjelm fast til sin cykel – intet besvær der!

 

Find den rette hjelm til dig

Det er vigtigt at passe på sig selv og derfor også at finde præcis den rette hjelm til dig. Det kan for eksempel være en Albus cykelhjelm, der er både sikker og flot. Pas på dig selv i trafikken med en Abus cykelhjelm, eller gå videre på jagt i de mange forskellige muligheder for hjelme.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top