Mode

Pleje af hårextensions: Sådan holder de bedst

Livecounter.dk-hairgoals_15809771982157

Drømmer du om at få langt og fyldigt hår med hårextensions? Hvis du har haft extensions i håret før, eller du måske har det nu, så ved du også, at det kræver pleje. Hvis ikke du plejer dine hårextensions korrekt, holder de i kortere tid – og så kommer de nemt til at se knap så smarte ud.

Ved du ikke, hvordan du skal pleje dem? Så får du her 3 gode råd til at passe godt på dine hair extensions.

1. Husk den daglige pleje

Har du ikke en god hårbørste til extensions? Så er det på tide, at du investerer i en. Noget af det vigtigste, når du har hårextensions, er nemlig at sørge for at børste det. Ofte og grundigt.

Både når du børster og vasker dit hår, er det vigtigt, at du er forsigtig. Når du børster, skal du starte nedefra og arbejde dig opad – uden at komme til at rive unødigt i håret. Det samme gælder, når du vasker dit hår. Når du så vasker det, skal du gøre det nænsomt uden at ugle eller rode i håret.

Tip! Brug en skånsom shampoo og balsam uden sulfat, alkohol, silikone og parabener, da dette hurtigt kan nedbryde håret og ødelægge dine extensions.

2. Lad dine hårextensions lufttørre

Varmestyling er en af de største syndere, når det kommer til hårpleje. Derfor bør du så vidt muligt forsøge at holde det på et minimum. Undgå derfor at bruge føntørren, og lad i stedet dit hår lufttørre. Dine extensions vil holde længere, og du undgår unødigt slid på både extensions og dit eget hår.

Har du ikke tid til at lade håret lufttørre, skal du sørge for at føntørre forsigtigt. Det vil sige lav varme og altid et varmebeskyttende produkt i håret først.

Tip! Tænd føntørren på lav varme og start med at føntørre ved bindingerne på dine hårextensions. Får disse for meget varme, kan de blive bløde og håret knække.

3. Beskyt dit hår, når du sover

Roder du for meget rundt på puden om natten, vil dine hair extensions formentlig være filtrede, når du vågner om morgenen.

Det kan du heldigvis undgå ved at beskytte dit hår, når du sover. Sørg for at redde det godt igennem først, og sæt det derefter op i en løs knold eller i en fletning. Skal du dyrke sport eller ud at bade? Sørg for at sætte håret op, så det ikke bliver slidt eller kommer i kontakt med klor- eller saltvand, der slider på håret.

Tip! Invester i en silkepude eller et silketørklæde, som du binder om håret. Det beskytter dit hår, og har du stylet dit hår eksempelvis med krøller, vil de holde meget længere.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top