Øvrigt

Reservedele og udstyr til din BMW

Elsker du at nusse omkring din BMW og få den gjort klar til ture på landevejene til sommer? Som bilejer er de fleste glade for at have en bil, der ser godt ud, men der er nogle mennesker, der går lidt mere op i det end andre. Hvis du er et af de mennesker, kan det også være, du har været ved at kigge på, hvilket udstyr du kan sætte i din bil.

EBC bremser er en af de ting, der er blevet tilgængelige, og her får du et produkt, som er anerkendt verden over. Bremserne er kendt som et premiumprodukt og du ved, at du får noget i høj kvalitet, hvis du vælger at investere i dem. Det er ikke nok, bare at ændre eller skifte sine bremseskiver for at opnå en bedre kvalitet af en opbremsning – selve blokkene er også nødvendige at skifte ud. Hertil er der udviklet flere forskellige produkter.

Hvad går det egentlig ud på?

Det er ikke sikkert, du har sat dig helt ind i, hvad EBC-bremser kan, sammenlignet med de bremser, der allerede sidder i din bil. Grundlæggende er der en kortere bremselængde, ligesom der ikke opsamles støv på samme måde. De såkaldte Greenstuff-blokke er udviklet, så de kan modstå højere temperaturer under arbejde end mange andre sten. Desuden er de lavet, så de kan kombineres med mange forskellige bremseskiver. Så på den måde er du ikke begrænset.

Hvis du har en bil, der har lidt flere hestekræfter og trækker lidt tungere, er det ikke sikkert, at Greenstuff er nok. Her kan du i stedet overveje, om Redstuff fungerer bedre til din bil, da det er lavet specifikt til motorstærke biler. Til sidst findes desuden både blue- og yellowstuff. Yellowstuff er til dig, der godt kan lide sportskørsel og har brug for god bremsekvalitet – uanset hvor varm bilen og bremserne er.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

To Top