Hus og have

Sådan får du bugt med din algebefængte belægning

Du kender det måske: Din ellers flotte terrasse er med årene gået hen og blevet et trættende syn, eller måske er din indkørsel ikke længere den flotte indgang, den engang var. Heldigvis er der råd for det ved brug af fliserens.

 

Hvad er fliserens?

Fliserens kan mere end bare rense fliser og belægning. Både alger, mos og flisepest kan helt fjernes, så det kun er den reelle sten og belægning, der efterlades tilbage. Med en omgang fliserens kan du ikke blot vinke farvel til urenhederne i indkørslen i momentet, men også fremtidssikre belægningen, så den fremover vil stå stærkere i kampen mod vind og vejr.

 

Sådan fungerer det

Rensning af fliser med fliserens er en proces bestående af flere trin, der dog kan gøres både hurtigt og effektivt i løbet af få timer af professionelle fagfolk. Til gengæld tilføres fliserne nyt liv, så de i mange år fremover vil stå stærkere. Dette er i kraft af en tilhørende imprægnerende behandling, der ikke blot forebygger, at skidt, vand, mos og alger trænger ind i fliserne, men på samme tid nedsætter risikoen for fremtidige frostskader.

 

Fordele ved fliserens er der nok af:

 

  • Reduceret ressourcespild
  • Besparelse af slid og kræfter
  • Effektivitet
  • Fremtidssikring af fliser

 

Er du træt af udseendet på din terrasse eller indkørsel, behøver det ikke være ensbetydende med, at du skal investere i en helt ny mængde ressourcer og fliser, som du så skal bøvle med at få lagt. I stedet sparer man med fliserens både tid, kræfter og materialer.

 

Hvem kan få renset fliser med fliserens, og hvornår?

Alle kan have gavn af fliserens, lige meget hvor længe man har haft sine fliser og ligegyldigt årstiden. Også typen og alderen af stenene er irrelevant – er du utilfreds med mængden af mos, alger eller flisepest på dine fliser, er det bare med at komme i gang: Giv fliserne nyt liv med fliserens.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top