Øvrigt

Sådan får du og din familie den perfekte ferie

Annoncør: Adventure Park

Snart går vi mod varmere tider og det er dermed tid til ferie for mange familier. Men med et væld af mulige aktiviteter, kan det være svært at vælge, hvad man skal bruge ferien på. Og så skal man jo også lige kunne finde tid til det hele.

Men hvad nu, hvis jeg fortæller dig, at du og din familie faktisk kan opleve et væld af forskellige aktiviteter det samme sted OG ovenikøbet bo der imens? Det lyder da egentlig ret lækkert, gør det ikke?

I det vestjyske Ringkøbing er det nemlig en mulighed. Her kan I slappe af og overnatte i lækre ferielejligheder, når I ikke begiver jer ud på sjove aktiviteter.

Tjek for eksempel denne 4 personers lejlighed eller book en endnu større lejlighed, hvis I er en større familie.

1. Spil en omgang adventure golf

Gemmer der sig en Tiger Woods i familien? Hvis ikke, så bare rolig. Bare I kan lide at have det sjovt og blive udfordret, så er adventure golf med garanti noget for jer.

Golfbanen er designet, så den kan spilles af alle, men samtidig kan udfordre. Derudover kan I nyde at være omgivet af den fineste natur, imens I spiller.

2. Mere golf! – bare med fodbold og håndbold

Hvis I kan lide golf, men gerne vil prøve noget nyt – ja, så skal I prøve fodboldgolf og håndboldgolf! Begge er mindst lige så udfordrende som adventure golf, men også mindst lige så sjovt.

Ikke mange steder tilbyder håndboldgolf – men muligheden får du i området omkring Ringkøbing og Søndervig, så det må I altså ikke gå glip af.

3. Spil pool (med en fodbold)

Tag et spil pool! Med en fodbold. Ja, det lyder måske lidt underligt først, men når I først har prøvet det, kommer I til at fortælle alle jeres venner om det!

Reglerne er præcis de samme som i et almindeligt spil pool. Du spiller bare med fodbolde og bruger din fod i stedet for en poolkø. Spillet byder på sjov og udfordring til hele familien!

4. Udfordr familien i bowls

Bowls kræver taktiske evner, præcision og timing at vinde. Man spiller med bowlskugler og ligesom i petanque handler det om at få sine bowlskugler tættest på den lille kugle, som ligger i den anden ende af den 14 meter lange bane.

Men det er ikke helt så let som det lyder. Bowlskuglerne er nemlig ikke lige tunge i hver side og de drejer, hvis de mister fart. Udfordrende, men sjovt!

5. Bordfodbold, legeland og meget, meget mere

Prøv også bordfodbold, bordtennis, shuffleboard og meget mere.

Med en ferielejlighed Ringkøbing og Søndervig, er der også mulighed for naturrige oplevelser i omegnen. I kan eksempelvis tage på opdagelse i klitterne i Søndervig eller besøge Vesterhavet i Hvide Sande. Hvis I er til det lidt vildere, kan I også prøve kitesurfing ved Ringkøbing Fjord.

Så nu kan vi vist godt blive enige om, at Vestjylland et ret godt bud på, hvor du og din familie skal tilbringe jeres ferie, ikke?

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top