Hus og have

Sådan gør du din forhave personlig

Navneskilt til Postkasse

Når du bevæger dig gennem danske villakvarterer, kan det være tæt på umuligt at se forskel på de mange ens huse, som ligger side om side. Heldigvis behøver du ikke at gøre en stor indsats for at skille dig ud i mængden af nybyggeri. Måske skal du kigge nærmere på et klistermærke til postkasse.

 

Spred smil i nabolaget

Postkassen er oftest ikke noget, som du vil ænse et blik, når du går en tur. Det er dog muligt at gøre din postkasse til et blikfang for hele nabolaget og ikke bare til et navn på postkasse. Få din familie, gæster og forbipasserende til at smile ved at finde et klistermærke til din postkasse. Der findes et kæmpe udvalg af postkasse stickers, som kan vise, lige præcis hvem du er. Det samme gælder med dit navneskilt til postkasse. Du kan vælge det navn til postkasse, som du bedst kan lide. Navneskilt postkasse og klistermærker vil med garanti skabe hyggelige samtaler med alle, som kommer forbi din postkasse.

 

Masser af farver og dufte

Afsæt en lørdag og tag ud til din lokale planteskole. Her kan du finde et bredt udvalg af blomster, planter, urter og grøntsager, som falder i din smag. Du kan også finde små keramikfigurer, som kan tåle at stå ude i al slags vejr. Figurerne er både søde og humoristiske. Du kan helt selv bestemme, hvor omfattende projektet skal være. Hvis det ender med at blive en for stor mundfuld, så ring til en ven eller veninde. Havearbejde kan være en sjov og anderledes aktivitet, som kun bliver bedre, når I er to.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top