Hus og have

Sådan gør du haven sommerklar

Dette indhold er sponsoreret

Lige nu raser vinterkulden og dagene er korte, kolde og mørke. De fleste af os kender til følelsen af at længes mod de sene, varme og lange sommernætter, hvor vi hygger om bålet med familien eller vennerne. Du kan allerede nu begynde at glæde dig til sommeren, og måske har du en lille drøm i maven om en hyggelig have som indbyder til gode sommeraftener. Det er bare at komme i gang, selvom det kan være en stor mundfuld at bide over. Her får du et par råd til hvordan du, kan gøre haven sommerklar, og opfylde dine drømme for den perfekte have, uden det helt store besvær. Når det kommer til renovationer af hus og have, kan et forbrugslån ofte være givet godt ud. Hvis du er interesseret i et forbrugslån til at hjælpe finansieringen af dit haveprojekt, kan du se mere her.

Brainstorming

De indledende faser i et projekt er altid de vigtigste, men samtidig oftest også de mest kaotiske. Det er her hvor gåpåmodet og glæden er størst, men ligeså er kaosset. Dit hovede er muligvis et virvar af en masse forskellige tanker og ideer som du gerne vil føre ud i livet, men som måske ikke alle er lige realistiske. Start med at lave en liste over ting du godt kunne tænke dig. Når listen er lavet, skal du lægge den væk og lavet noget andet et kort stykke tid for at få tømt hovedet helt. Når du er klar, sætter du dig foran din liste og rangerer dine ideer fra 1-3. På denne måde får du en prioritetsliste over, hvilke ting der er vigtigst for dig. Næste step i processen er at tegne en skitse af haven, og tegne dine ideer ind. Dette kan hjælpe dig til at visualiserer dine ideer og få en ide om, hvorvidt det vil fungerer eller ej.

Få styr på budgettet

Når ideerne er sorteret og skitsen er lavet, er det tid til at kigge på økonomien. Start med at danne dig et overblik over hvad du har som rådighedsbeløb og se så hvor langt du kan komme for det. Ofte kan man nå langt, ved lidt DIY, genbrug og gode tilbud. For eksempel kan en gammel slidt palle med lidt maling og et par hynder, blive til en lækker og hyggelig pallesofa, uden at Hvis du ikke ønsker at lave tingene selv, eller bruge genbrug, kan du også købe det hele fra nyt. Her kan du overveje et forbrugslån, til at hjælpe dig med at dække omkostningerne af din nye have. Et forbrugslån kan være et lille kik til dit eget rådighedsbeløb, og det kan hjælpe dig til hurtigere at opnå, dit ønskede resultat. Husk dog at sætte dig ind i omkostningerne ved lånet, da det jo skal betales tilbage igen med renter.

Læg en plan

Når skitsen er lavet og budgettet er lagt, skal der blot lægges en plan for udførelsen. Du kan allerede nu begynde at lede efter møbler og andre ting du ønsker til haven. Jo bedre tid du har, jo lettere kan det være at finde gode tilbud. Måske har du også et ønske om at anlægge fliser, terrasse eller græs, og dette kan med fordel gøres i foråret, før det bliver helt sommervejr og du gerne vil benytte din nye fine have. Til sidst skal det hele bare på plads i haven, og så er du klar til en øl eller vin i solen med vennerne eller veninderne, og en masse lange og hyggelige sommernætter, i din nye og sommerklar have.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top