Elektronik

Sådan passer du bedst muligt på din vaskemaskine

Annoncør: Reservedele.nu

Vaskemaskinen er din bedste ven, når du skal vaske tøj. Ligesom du passer godt på dine venner, passer du så også godt på din vaskemaskine? Faktisk er det mindst lige så vigtigt, at du passer og plejer din vaskemaskine, hvis du vil have den til at holde i mange år frem – og det er faktisk ikke så svært. For at gøre det endnu lettere, finder du her 3 tips til, hvordan du kan forlænge din vaskemaskines levetid.

 

Undgå oversvømmelse i bryggerset

Der findes ikke noget værre end at træde ud i bryggerset og blive mødt af en stor pøl af vand, der stammer fra vaskemaskinen, der endnu engang er gået i stå midt i en vask. Det kan du heldigvis undgå med aquastop til din vaskemaskine.

 

Flere nyere vaskemaskiner er allerede udstyret med aquastop. Har din vaskemaskine ikke denne smarte anordning, kan det klart betale sig at investere i den, hvis du vil undgå uforudset oversvømmelse på bryggersgulvet.

 

Vedligeholdelse er nøglen til lang levetid

Vil du gerne have din vaskemaskine til at holde i mange år frem, så kræver det, at du holder den ved lige – regelmæssigt! Der er flere ting, du skal gøre med jævne mellemrum for at passe på din vaskemaskine, her er et par af dem:

 

  • Regelmæssig afkalkning en nødvendighed, hvis du vil spare energi og passe på din maskine.
  • Vask ved høj temperatur cirka én gang om ugen for at fjerne kalkrester og bakterier.
  • Tøm trevlesien og rens filtrene.

 

Korrekt dosering er bedre for miljøet

Doserer du også vaskemiddel ud fra øjemål? Det kan ikke betale sig. Dit tøj bliver nemlig ikke mere rent af, at du overfylder sæbedispenseren – og det bliver bestemt heller ikke rent af, at du underdoserer. Sørg derfor at dosere sæben korrekt, når du vasker tøj, hvis du vil passe på dit tøj og på miljøet.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

To Top