Øvrigt

Sådan planlægger du din næste skitur

ANNONCE

At tage på skitur er populært. Er du en af de mange danskere, som hvert år helliger jule- eller vinterferien til at tage et smut til mere sneprægede omgivelser? Eller har du bare lige fået en brændende lyst til at prøve det? Så kunne du måske godt bruge nogle idéer til at få turen planlagt. Dem får du her.

Vælg nogle fede rammer for din tur

Når du skal vælge lokation for din skitur, så bør du selvfølgelig se dig om efter et godt sted, som har de rammer, der tiltrækker dig og dem, du skal afsted med. Der er gode muligheder for en skitur til populære steder som fx Østrig og Norge. Vender du tilbage til det samme sted, hvor du kender alle løjper og bakker, eller vil du gerne prøve et nyt sted? Hvem tager du med, når du skal have sne under fødderne, og er der lagt op til en tur forbi de mange afterskibarer?

Nogle kan opleve, at det er svært at være afsted på en sådan tur, da der godt kan gå alkohol i den på afterskibarerne. Hvis du godt kunne bruge noget støtte eksempelvis til et Alkoholmisbrug, kan du overveje at komme i behandling og få noget hjælp.

Vær godt klædt på

Når man skal prøve kræfter med skiene, så er det en fordel at være pakket godt ind i varmt tøj, hjelm og godt grej. Slå et smut forbi en god forhandler med et bredt udvalg, hvis du ikke har noget liggende fra sidste år, du stadig kan passe.

Når det kommer til at være godt klædt på, handler det ikke bare om dit skitøj og skiudstyr. Det handler også om selve det at stå på ski. Hvis du er lidt usikker på skiene eller snowboardet, så er der skiskoler på mange forskellige lokationer, hvor du kan træne forskellige teknikker.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top