Hus og have

Sådan sparer du penge på indretningen i hjemmet

De fleste mennesker vil på et tidspunkt finde det fristende at lave om i indretningen derhjemme. Det der dog hurtigt kan sætte en stopper for potentielle planer er, at ny indretning nemt kan løbe op i høje beløber, hvis den bare skal have hele armen. Men hvem siger egentlig, at indretning behøver at være dyrt? Vidste du, at selv de mindste ændringer faktisk kan skabe en verden til forskel? Læs mere i artiklen om, hvordan du ændrer dit hjem fuldstændigt, uden reelt set at gøre det helt store.

Mere liv og farve i rum gør en stor forskel

Vi er mange som har en idé om, hvordan vores drømmehjem ser ud. Det er dog de færreste som har mulighed for at leve præcis efter drømmen, da de ofte involverer dyre renoveringer og indretning. Men vidste du, at du kan få dit hjem til at se helt anderledes ud, uden egentlig at gøre ret meget for det? Mange tror, at det kræver en kæmpe transformation og masser af penge, men hvis du er ude i at spare nogle penge, for senere at kunne give den gas med indretningen, så er der gode nyheder til dig. Hvis du har bestemte farver i dit hjem, så kan en nem måde at skabe en drastisk ændring være, at skifte farvetemaerne op. Du kan købe plakater til stuen i diverse sjove, glade farver, som muligvis vil stå i skrigende kontrast til dine ellers normale sorte og hvide stil. Det kan kræve lidt tilvænning, men dit hjem vil se fuldstændig forandret ud. Tænk sig, at nogle flotte plakater fra Artsy Fartsy kan skabe så meget forandring. Mere skal der faktisk ikke til. Det er simpelt, men du vil blive overrasket over, hvor meget det egentlig vil ændre hvordan dit hjem ser ud. Forandringen afhænger også af, hvor du vælger at sætte plakaterne op. En kedelig hvid væg vil få et helt andet udtryk med en farverig plakat.

Sådan får du mere plads i dit hjem, ganske simpelt

Ud over nye, spændende farver på væggene, så kan du også overveje at investere i en rumdeler. Her har du mulighed for at dele rummene op, på helt nye måder. Det kan skabe en illusion af mere eller mindre plads, afhængigt af hvad du selv ønsker. En rumdeler er også fantastisk, hvis du gerne vil gøre dine værelser lidt mere private eller skabe hyggelige hjørner. Disse er ofte brugt hvis du f.eks. har et køkken og en stue i samme rum, men ønsker at have det separat. Rigtig mange hjem er indrettet efter et eller to store rum, men de fleste af os vil hellere have lidt mindre plads, men flere rum at kunne befinde os i. En rumdeler kan helt sikkert skabe følelsen af, at der flere rum, og det kan hurtigt få dit hjem til at virke fuldstændig anderledes. Sidst men ikke mindst, så kan det være værd at overveje, om du skal ud at investere i nogle spejle. Mange har spejle på væggen, fordi det giver illusionen af et større hjem. Hvis du har en 1-værelses lejlighed, så er der ingen tvivl om, at det kan føles en smule trængt. I disse tilfælde tillader pengene eller fantasien måske ikke den helt store indretning for nu. Derfor kan du med fordel vælge et spejl, som kan skabe effekten af mere ”plads” i rummet og så er spejle ganske billige at købe. Med disse nemme, overkommelige løsninger, så vil du have mulighed for at spare sammen til en større indretning på sigt.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top