Øvrigt

Sådan vælger du det bedste lån

Der findes mange forskellige typer af lån. Du kan både låne i banken, online og hos diverse forhandlere. Det kan dog være meget individuelt, hvilket lån der er det bedste for dig.
Selvom du sikkert er blevet skolet med altid at henvende dig i banken, er det ikke altid den bedste løsning – læs med her og så hvordan du vælger det bedste lån

Hvor meget skal du betale tilbage

Mange steder bliver du rådet til at kigge på ÅOP for at se hvad et lån koster, der kan dog godt være lidt misvisende, da ÅOP er lånets totale omkostninger beregnet over løbetiden.
Tager du et lån med en kort løbetid kan ÅOP altså gode syne højere, end ved et lån med længere løbetid, og alligevel være billigere.
Det allerbedste er at du kigger på det samlede tilbagebetalingsbeløb, så kan du nemlig se præcis, hvad det koster dig i kr. og øre at låne. Kig her på LÅN PENGE NU | Se de bedste online lån i 2021 her | Migogkbh.

Kend dit budget

Inden du låner skal du altid kende dit budget, uanset hvilken type lån du tager.
For kun ved at kende dit budget ved du, om der er luft til at låne.
Mange låner spontant og tænker at det skal nok gå, men de har slet ikke regnet på om de har råd til at betale ydelsen de næste x antal måneder.
Det er ofte sådan at en negativ gældsspiral starter.

Sammenlign altid flere lån

Inden du låner er det altid en god ide at sammenligne.
Du sammenligner helt sikkert også priser på dine forsikringer, dit telefonabonnement og meget andet. Gør det samme når du låner, der kan nemlig være mange penge at spare ved lige at bruge lidt tid på at sammenligne og regne på de forskellige muligheder.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

To Top