Erhverv

Sådan bliver du bedre til at brande din virksomhed

Alle virksomheder lever at af sælge et produkt eller en service til andre kunder eller virksomheder. Uanset hvor godt din virksomheds produkt eller service er, er dette i sidste ende underordnet, hvis I ikke formår at sælge dette til jeres kunder. En måde I bedre kan nå ud til potentielle og nuværende kunder, er ved at brande jeres virksomhed, dette kan gøres på mange forskellige måder, og den bedste branding sker typisk ved at kombinere alle disse strategier.

Sørg for at have profiltøj til alle større begivenheder

Det første du kan gøre for at brande din virksomhed, er at anskaffe jer profilbeklædning. Find alt i profilbeklædning til jeres virksomhed her, fordelen ved profilbeklædning er at det er ligesom en uniform, som har jeres virksomheds navn på. Det vil sige at kunderne og forbipasserende vil kunne læse navnet på jeres tøj. Dette er især smart hvis I fx deler kontaktkort ud på en gågade eller andet. Her vil folk ubevidst læse jeres navn, og vil derfor blive mere bekendte og trygge ved det. Mange studier peger på at mennesker generelt er mere trygge ved at købe service eller produkter, hvis de har set udbyderens navn før. Derfor kan det også være smart fx i forbindelse med sportskonkurrencer eller andre firma-lege, at alle jeres medarbejdere har samme trøje på, med fx jeres navn og logo på ryggen.

Hav altid forskellige merchandise liggende på kontorets lager

En anden god måde at brande jeres virksomhed på, er at have genstande liggende til rådighed som jeres medarbejdere kan bruge. Disse genstande skal selvfølgelig også have jeres navn og logo på, og medarbejderne kan bruge dem til hvis de fx skal ud at besøge en ny kunde. En anden god ide er også at have merchandise liggende, I kan give til jeres kunder. Dette kan være alt fra kuglepenne til slik.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top