Shopping

Sådan bruger du malerier og plakater som del i din boligindretning

LiveCounter.dk-minida.dk-21-07-2020_15912570339912

Der er mange forskellige gode grunde til at bruge plakater og malerier i din boligindretning, idet de hverken fylde meget eller er svære at skifte ud. Derfor er der har samlet nogle råd til hvordan du netop bruger plakater eller malerier, som del i din boligindretning, så du også kan have glæde af at se på dem hver dag.

Overvej hvilket rum plakaten eller maleriet skal hænge i

Det første du bør gøre hvis du ønsker at bruge plakater og malerier som en del af din boligindretning, er at finde ud af i hvilke rum du ønsker at hænge plakaterne eller malerierne op i . En af fordelene ved lige netop at bruge malerier eller plakater er at de ikke fylde meget, i forhold til gulvpladsen, men at de stadig har utroligt meget blikfang i rummet. Dette blikfang afhænger meget af størrelsen, og derfor bør du efterfølgende finde ud af hvor store du ønsker de forskellige malerier eller plakater skal være. Skal der være tale om et maleri eller en plakat som fylder hele væggen ud, eller skal der være tale om en mindre plakat eller maleri. Uanset hvad kan du uden tvivl finde de perfekte plakater og posters hos minida.dk, og ligeledes kan du hos mynewart.dk finde de helt rigtige malerier til ethvert rum.

Gør dig overvejelser om hvor lang tid du forventer det skal hænge oppe

Boligindretning er for langt de fleste subjektiv, det er forskelligt hvad forskellige mennesker kan lide at have i deres hjem. Nogle ønsker at der ofte bliver rykket rundt, og at tingene ikke altid står som de plejer, mens andre ikke så ofte ændre i boligindretningen. Derfor bør du også hvis du ønsker at bruge malerier eller plakater som en del af din boligindretning, overveje hvor lang tid maleriet eller plakaten skal hænge i dit hjem. Jo længere tid det hænger oppe jo større risiko er der nemlig også for at maleriet eller plakatens farver falmer idet genstanden kan blive afbleget af fx solen. Derfor kan det i den forbindelse være en god ide at få lagt et lag toplak over dine malerier for at minimere sliddet på maleriet.

Tænk over hvilke farver som vil passe ind i dit hjem

Noget af det vigtigste hvis du ønsker at bruge malerier eller plakater i dit hjem, er at du aktivt tager stilling til hvilke farver du allerede har til stede i dit hjem, og at du derefter sørger for at sikre at maleriet passer ind i disse farver. Har du fx et meget neutralt hjem, uden de store farver, kan du typisk godt gå mere kreativt til værks, og vælge et maleri med mange smukke farver, idet dette vil skabe balance i rummet. Har du omvendt mange farver i din bolig, kan det være en god ide at vælge et mere diskret maleri måske i sort/hvid. Idet din bolig ellers hurtig kan komme til at virke overvældende med alle mulige forskellige farver.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top