Øvrigt

Sådan holder du din hud ung og smuk

Hvem drømmer ikke om en smuk hud, der kan holde sig ung for evigt? Du kan selv gøre meget for at udsætte aldringstegn og holde din hud sund og ren. Det er godt givet ud, og det lønner sig på den lange bane, hvis du har været god ved din hud gennem livet. I denne artikel får du en række af gode råd til, hvordan du bedst passer på din hud.

Plej din hud hver eneste dag

Din hud bliver udsat for lidt af hvert, og selvom du ikke selv kan mærke det, så er de daglige strabadser faktisk hård kost for din hud. Makeup, skidt og snavs fra luften, skiftende temperaturer, os fra biler og meget andet er bare få eksempler på, hvad din hud kan risikere at blive udsat for hver eneste dag.

Med gode hudplejerutiner kan du komme rigtig langt. Får du renset din hud med produkter, der passer til din hudtype, både morgen og aften, og tilført din hud en tilpas mængde fugt i form af gode cremer, giver du din hud de bedste betingelser for at klare de strabadser, som den bliver udsat for. Og dermed de bedste betingelser for at få en ren, sund og smuk hud.

Stimuler din hud med en dermaroller

En dermaroller kan ikke alene bruges til at stimulere din hud i ansigtet, så den bliver mere spændstig og elastisk. Du kan også bruge den på huden på din hals og på brystet, som også er udsatte steder, når det kommer til aldringstegn i huden.

En dermaroller kan reducere rynker eller fine linjer, hvis skaden allerede er sket, og du kan også bruge den for at forebygge aldringstegn. Des mere spændstig og elastisk din hud er, des mere ung og frisk ser den ud.

Drik masser af vand

Du har sikkert hørt det før, men vi kan altså ikke komme udenom det faktum, at det gør din hud godt at drikke masser af vand. Din hud har på samme vis som resten af din krop brug for at blive vandet. Har du en dehydreret hud, kan du være sikker på, at den er både slap og kedelig at se på, og så er det også sværere for din hud at transportere de mange kedelige affaldsstoffer ud.

Så for lige at få det helt på plads, så holder det altså, når du bliver tudet ørerne fulde om, at du skal drikke masser af koldt vand fra hanen.

Beskyt din hud mod solen og prioriter din skønhedssøvn

Søvn er nødvendig for, at din hud kan restituere, og så undgår du også mørke rander eller poser under øjnene, hvis du er veludhvilet, når uret ringer om morgenen. En god nats søvn kan gøre underværker for både dit humør og din hud.

En anden og sidste ting, som du skal være opmærksom på, er, at strålerne fra solen faktisk er en af de allerstørste syndere i forhold til din hud. Solen kan om nogen ælde din hud – for ikke også at tale om mere alvorligere følger som risikoen for hudkræft. Vær derfor gavmild med solcreme, når du smører dig ind, og glem ej heller solhatten midt på dagen.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top