Erhverv

Sådan holder du en mere professionel konference

LiveCounter.dk-skanderborgpark.dk-26-11-2020_16063192290699

Når du skal samle mange mennesker om et emne og forhåbentlig give dem nogle guldkorn med hjem – hvad end det er arbejdsrelateret eller omhandler privatlivet, så vil du få størst succes ved at gå professionelt til værks.

Folk vil nemlig hellere lytte, hvis de får indtrykket af, at konferencen foregår under professionelle forhold. Så hvordan sikrer du, at det er tilfældet?

Ordentlige omgivelser

For det første er det vigtigt at sørge for ordentlige omgivelser, hvor der er styr på tingene, så hold konference på et smukt og moderne konferencecenter.

Det er både vigtigt, at I befinder jer i pæne og ordentlige omgivelser, og at I føler jer godt taget af fra personalets side.

Korrektur

Hvis du gør brug af nogen form for skriftligt materiale, så er det også vigtigt at læse korrektur eller få en anden til at gøre det. Det kan nemlig ofte være svært selv at få øje på de fejl, du måtte lave.

Et fejlfrit sprog betyder dog meget for din professionalisme og ikke mindst din troværdighed.

Detaljerne

Noget af det som let vidner om en mangel på professionalisme, er faktisk en dårlig sans for detaljerne. Det kan tolkes som en useriøs tilgang til tingene, at der ikke er tænkt på alle de små ting, som om de ikke også havde betydning.

Det er op til dig at finde ud af, hvad det betyder for dig, men prøv så vidt muligt at gennemgå alle de ting, som du skal huske på forhånd.

Sammenhæng

For at give et godt indtryk på dine deltagere skal du også sørge for, at der er en logisk sammenhæng mellem forskellige dele af dit arrangement.

Der skal være en mere eller mindre logisk sammenhæng mellem forskellige indlæg.

I samarbejde med konferencecentrets personale kan du også bruge farver til at skabe en sammenhæng mellem indhold og omgivelser.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top