Shopping

Shop traditionsrige sæber uden problematiske kemikalier

Marseille i Frankrig er hjemsted for en 700 år gammel tradition af sæbefremstilling. Vil du have de fineste, reneste og mest uproblematiske sæber, er det af den grund et af de oplagte steder at kigge. Her er det muligt at finde velduftende og gode sæber helt fri fra problematisk kemi.

Skønne dufte med god samvittighed

Hos et mærke som eksempelvis Savon de Marseille er det muligt at finde skønne dufte, der er en frydefuld oplevelse at vaske sine hænder i. Endnu en bonus er desuden, at man kan bruge disse sæber med god samvittighed, både hvad angår sig selv, miljøet og andre mennesker.

Sæber fra Savon de Marseille har en lang række fordele. Ikke mindst er det essentielt at se på ingredienslisten, der skiller sig ud netop ved de ting, sæberne ikke indeholder. Nedenfor kan du se en liste over nogle af de væsentligste ting, som du undgår med disse franskproducerede sæber.

Med Savon de Marseille slipper du for følgende:

  • Parabener
  • Animalsk fedt
  • Parfume
  • Kunstigt farvestof

I stedet vil sæberne være lavet af et højt indhold af essentielle olier, som er gode for dig og din hud.

Gå på jagt blandt de mange muligheder

Er du nysgerrig, og står du og kunne bruge en ny type sæbe, kan du med fordel gå på jagt blandt de mange muligheder. Du kan for eksempel både finde lækre fast håndsæber, eller massevis af flydende sæbe i forskellige typer.

Der findes et væld af forskellige naturlige dufte, og du kan for eksempel få en sæbe med duft af alt fra mandel til lavendel eller sort te. Lige meget hvad du er til, vil der med al sandsynlighed være en perfekt sæbe for dig at finde, som du kan købe med god samvittighed. Udover at være lækre og velduftende har sæberne desuden også en flot og stilren emballage.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top