Hus og have

Skab et overskueligt skosystem

Der findes den type mennesker, der hjertens gerne viser al deres orden frem med stolthed; de mennesker, der forsøger at opretholde en facadeorden med rod inde bag alle de lukkede låger, og de typer, der enten gemmer deres orden af vejen for et simpelt look eller viser rodet ubekymret frem.

Skohylder til de fremvisende

Det er sjældent, man støder på den sidste type. Nogle rodede typer er bare så ukoordinerede og ofte stressede, at de ikke kan finde tid eller motivation til at rydde deres rod af vejen. Er du typen, der gerne vil vise frem, hvor rengjort og ryddeligt, der er i dit hjem, kan det være, at du har behov for skohylder. Skohylder kan passe ind i et hjem, hvor der ikke er ordentligt nok, når skoene bare står og blomstrer på gulvet. Det er alligevel rart ifølge mange, at man hurtigt kan danne sig et overblik over alle skoene, så man hurtigt kan beslutte sig om morgenen, hvilke sko man vil have på.

Skoskabe som en facade

Er du typen, der ikke har noget imod blot at gemme ordenen bare en smule væk, fordi det giver et mere enkelt udseende? Da er det måske ikke skohylder, men derimod skoskabe, du har behov for. Skoskabe fås i mange design præcis som skohylder. De er også praktiske, hvis det ikke er altid, at der er tid til at stille skoene pænt op ved siden af hinanden. I et skoskab gør det nemlig ikke noget, hvis de i farten bliver væltet lidt rundt mellem hinanden. Der er ikke synligt for andre, end dem, der åbner skabene, hvilket typisk vil være jer, der har sko deri.

En praktisk blanding

Kan du ikke vælge imellem de to muligheder? Da kan du også vælge begge to. Du kan vælge at have dine mest brugte sko stående på hylderne og de mindst brugte i skabene.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top