Øvrigt

Skal du have til at have en hundehvalp? Sådan forbereder du dig bedst

Det er helt sikkert en enorm spændende tid som du går i møde som ny hundeejer. Der er mange følelser og forventninger, som du går igennem, og du har sikkert glædet dig i lang tid for endelig at få den lille hvalp med hjem. Selvom det kan se meget lyserødt og dejligt ud, når du ser dine venner eller andre bekendte få en ny hvalp, men det er faktisk ikke helt så nemt. Det er naturligvis en tid med masser af følelser, og du kommer til at elske den nye hvalp som en del af din familie. Dog er der også mange ting, som du skal huske, når du skal til at have en hvalp.

Hundelegetøj

Hunden vil helt sikkert have brug for noget underholdning og aktivering. Det gælder både at aktivere den fysisk ved en masse lege, hvor den kan få brændt noget krudt af, men det gælder også om at aktivere hjernen, så der skal være forskelligt legetøj. Hunden kommer væk fra sin trygge base, og den skal finde sig til rette i sit nye hjem hos dig. Derfor er det også godt at have en masse ting, der kan give hunden tryghed. Find alt I hundelegetøj her.

Ligesom en baby

Hunden er ligesom en baby og skal lære det hele på samme måde som et barn. Det skal du huske, når hunden kommer til at have uheld eller opføre sig på en måde, som du ikke ønsker. Der skal opdragelse til, og der skal også masser af tålmodighed til. Du kan ikke forvente, at hunden med det samme kan vænne sig til, at du er væk fra hjemmet og pludselig er alene. Det skal i træne, og det handler om at træne helt ned fra få minutter til at starte med.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top