Erhverv

Skal I afsted til event som gruppe? 3 eksempler på underholdning til flere mennesker

Står I overfor at skulle arrangere en tur ud af kontoret for medarbejderne på din arbejdsplads, eller er I en gruppe af mennesker, der skal rystes mere sammen? Så findes der heldigvis mange forskellige aktiviteter som I kan hoppe ud i. Det er alle sammen aktiviteter, der er specielt gode til grupper der skal rystes sammen som hold, og have en god dag sammen. Derfor kommer der her tre forskellige eksempler på aktiviteter til dage med teambuilding på skemaet.

 

Gåder, spil og udfordringer

For eksempel er en oplagt teambuilding aktivitet at tage en tur i de såkaldte escape rooms. Denne form for aktivitet er god fordi gåderne og spillet kræver at I arbejder sammen som gruppe. Igennem aktiviteten gælder det for gruppen om at løse gåder og finde vejen ud af rummet gennem ledetråde og opgaver. Der findes escape rooms rundt omkring i landet, så søg eventuelt efter hvor jeres nærmeste escape room ligger.

 

En eftermiddag i gastronomiens tegn

En anden form for teambuilding, der er meget populær, er når kokkeskolerne lukker dørene op for grupper. I løbet af et par timer vil medarbejderne eller gruppen af frivillige skulle samarbejde om at bage eller lave en lækker ret. Oftest vil niveauet være overskueligt, men samtidigt på et passende niveau hvor der er god plads til udfordring og sparring mellem kollegaer og bekendte.

 

Den aktive teambuilding

Andre grupper vælger at bruge dagen på en form for sportslig aktivitet såsom tennis eller lignende boldspil. Andre har gode erfaringer med for eksempel klatring, som kan være en god måde at skubbe til komfortzoner og skabe et fællesskab omkring oplevelsen. Denne form for sport og konkurrence er særligt god til grupper, og det er her også muligt at danne hold og lave en form for konkurrence ud af dagens aktivitet.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top