Oplevelser

Søger du noget, der varer ved? Udødeliggør fede oplevelser

I gamle dage var man nok tilbøjelig til at se oplevelser som en kontrast til materielle ting – altså ting der er til at tage og føle på. En oplevelse er jo væk, så snart den er overstået. Det efterlader intet mærke på havet, at du har været ude at surfe. Har du været til koncert, så forsvinder musikken ud i æteren, så snart der er blevet smidt frem og tilbage mellem rummets vægge nogle gange. Alt forgår.

Oplevelser kan du gemme brudstykker fra digitalt

Men i dag ser man nok anderledes på det, da alle oplevelser kan udødeliggøres med den computer, vi render rundt med i lommen. Mange influencere lader til at have det at tage billeder og optage video med deres smartphones som det primære mål med at drage ud i samfundet. Søger du at bruge dine penge på noget, der faktisk varer ved, så kan oplevelserne ikke automatisk fravælges længere.

Sådan finder du fede oplevelser

Nå, men hvor finder du egentlig oplevelser? Det er faktisk noget, du hurtigt kan gøre ved at hive din smartphone frem. Går du ind på sider som funguide.dk, kan du se en oversigt over mange forskellige slags aktiviteter, hvor nogle egner sig til polterabend, mens andre er gode dateidéer, og atter andre er gode familieture, hvis du har en partner og nogle børn med på slæb. Hvad kunne du fx overveje?

Tag på en anderledes date – spil minigolf

Ser vi fx på dateidéer, kan det være, du ønsker noget mere nærværende end at se en film eller at besøge en ny restaurant. Er du ikke helt håbløs på en golfbane, så kunne sådan noget som minigolf måske være værd at overveje. Det er ikke en sindsoprivende aktivitet, hvor der er tryk på fra start til slut, men snarere som noget I kan gå til og fra, mens I snakker og lærer hinanden bedre at kende.

Søger du noget heftigt til herreturen?

Er det en herretur, du ønsker at planlægge, kunne minigolf også være en overvejelse værd, hvis ikke din vennekreds har problemer med at finde roen i sig selv. Har de det, skal der måske laves noget mere hæsblæsende – fx at køre gokart eller tage en tur på en paintballbane. Muligheder er der mange af – gå ind på en side, hvor du kan finde en oversigt over oplevelser til forskellige lejligheder.

Aldrig har det været nemmere at finde oplevelser.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top