Øvrigt

Spis på en af Hernings bedste restauranter

Tusindvis af danskere har i dag en travl hverdag, som er præget af arbejde, madlavning, vasketøj og andre dagligdagsrutiner. Mange kan derfor hurtigt føle sig stresset, hvis man kommer bagud i gøremål, eller pludselig får en invitation, som man skal få tilpasset i de små huller mellem de mange fastlagte planer. Det er dog vigtigt at huske at få pustet ud og engang i mellem sørge for at tænke på sig selv og få stresset af. Hvis ikke man husker dette, vil mange opleve at blive for stresset og i værste tilfælde bryde sammen. Måske du også har brug for en time out og en tiltrængt pause bare for en aften? så kan du forkæle dig selv og dine nærmeste med en gennemført oplevelse på A Hereford Beefstouw. A Hereford Beefstouw er ikke kun mad og vin af højeste kvalitet, her vægtes også kunst og design som en del af konceptet.

Kvalitetskød og velsmagende vin

Når man endelig finder tid i kalenderen til at trække stikket, skal det gøres ordentligt. Tag derfor dine nærmeste med på denne restaurant i Herning, hvor du hurtigt vil opdage, at der både bliver kælet for jer og for detaljerne. Kød og vin er det særlige fokus, hvorfor du kan være sikker på, at du bliver introduceret for kvalitetskød og velsmagende vin. Med fællesnævneren møre og saftige bøffer af det bedst tænkelige oksekød byder menukortet hos A Hereford Beefstouw også på udskæringer for enhver smag, hvoraf vinkortet byder på et bredt udvalg af kvalitetsvine fra hele verden.

Menukortet

Uafhængig af om det er lettest for dig og dine nærmeste at trække stikket et par timer til frokost eller aften behøver du ikke gå glip af oplevelsen ved at besøge en af Hernings bedste restauranter. Hos A Hereford Beefstouw kan du nemlig spise frokost alle ugens dage fra 11.30 til 14 og aftensmad fra 17.30 til 23. Som nævnt, byder menukortet på alle mulige slags afskygninger af kød, hvoraf du selv vælger, hvordan bøffen skal grilles. Dette gør du ved at sætte kryds på stegesedlen. En vigtig huskeregel er dog, at der er mest smag i en bøf, der er stegt ‘rød’ eller ‘medium’. Hvis du foretrækker en bøf med kraftig og saftig kødsmag kan en oksefilet med marmorering og fedtkant anbefales. Hvis du derimod synes, at kødet kan smage for meget af oksekød og ønsker en bøf, hvor smagen af oksekød er knap så fremtrædende, vil den rette bøf til dig muligvis være en mørbrad, som er tyk skåret og meget mør. Når man bestiller en bøf får man selvfølgelig ikke kun en ren bøf. Tilbehøret er mindst lige så vigtigt for at få et velsmagende måltid. Du kan vælge mellem sprøde, dobbelt fritterede pommes frites, sæsonens kartoffel, hvoraf kartoflen er stegt i et lag af krydderurter, og salatbar. Salatbaren indeholder sprøde, friske salater og grøntsager samt hjemmelavede dressinger. Og som ordsproget lyder, ingen kød uden sovs. Du kan selvfølgelig vælge mellem pebersauce og Hereford Bearnaise. Velbekomme!

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top