Erhverv

Sygefravær i HR-afdelingen? Luk hullet med interim management

LiveCounter.dk-www.azets_.dk-05-11-2020_16055587612238

Skal din virksomhed midlertidigt have hjælp til ledelse af regnskab, HR eller løn, overvejer du måske at række ud til et af de traditionelle vikarbureauer. Dog bør du overveje tilbud på interim management som et alternativ, da du her får en mere pålidelig løsning. For hvor der kan være stor udskiftning i vikarer, og en vikar som regel hopper på fastansættelse uden for sit bureau, når muligheden byder sig, bliver interim managere fast knyttet til din virksomhed.

Interim management til økonomi og HR

Hvad end du har brug for en leder på deltid eller fuldtid, kan du leje medarbejdere i det omfang, du har brug for. Skal du fx have en manager til HR til at løfte opgaver inden for rekruttering, implementering af politikker og organisationsændringer? Hvad med en lønchef til at indberette til SKAT og andre offentlige myndigheder, der anvender gængse lønsystemer?

Luk hullet efter sygefravær med en manager

Interim konsulenter med disse og andre færdigheder kan du få ind i din virksomhed med det timetal, du har arbejde til. Løsninger inden for interim management er derfor fantastiske til midlertidigt at lukke hullet, som sygefravær hos en medarbejder udgør. For du kan fx overlade visse af den fraværendes opgaver til andre ansatte i virksomheden og resten til manageren.

Interim ledere til overgange mellem ansættelser

Overgange mellem ansættelser er også en fin situation at finde interim management til, hvis der ikke er noget overlap mellem ophør af en gammel medarbejders ansættelse og den nye medarbejders første arbejdsdag. Her kan du få en økonomichef eller en HR-chef midlertidigt.

Effektiv matchning af virksomhed og leder

Matchning af din virksomhed med en midlertidig leder inden for økonomi eller HR sker ofte ad en strømlinet proces, hvor du får mulighed for at møde lederen, før personen så tiltræder.

Du køber aldrig katten i sækken, når du henter interim management til virksomheden.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top