Øvrigt

Tag på en indholdsrig rejse hjemme i Danmark

ANNONCE

Når vi tænker på at rejse, drømmer vi os typisk automatisk udenlands, fordi det er sjældnere, vi har den mulighed. Men at rejse inden for landets grænser har også sine fordele. Bl.a. sparer du penge på det, og du kan gøre det langt oftere, end det er muligt for en gennemsnitsfamilie i Danmark rejse på udlandsferie.

Muligheder for alle

Det er almindeligt at komme i tvivl om, hvilke ting der overhovedet er at opleve i Danmark, for det er ikke tit, vi overvejer det. Hvis du har børn, er der heldigvis masser af underholdende aktiviteter og seværdigheder, som de vil værdsætte at opleve. Lige så er der et væld af steder af tage hen for dig, der ikke har børn, eller dig, der skal på weekendtur uden børnene med et par veninder eller en kæreste.

Et forslag til en by, du kan besøge, er Slagelse. I Slagelse vil du for eksempel kunne se Trelleborg vikingeborg – en vikingeborg fra vikingetiden i Danmark, der i dag fungerer som et specialmuseum. Den blev bygget af Harald Blåtand, hvilket er en information, der muligvis kan gøre børnene eller andre mindre interesserede i familien mere nysgerrige, da det er et kendt navn fra fortiden. Vil du læse i Slagelse Netavis, kan du gøre det her.

Prøv noget nyt

Der er stor sandsynlighed for, at du allerede har været i Legoland og Tivoli samt et par andre forlystelsesparker – specielt hvis du har børn. Vil I derfor gerne prøve noget nyt og udvide jeres horisont en smule mht. kultur- og underholdningsoplevelser i Danmark, kan I fx tage et smut til København på København Experimentarium. Det er oplysende for voksne og underholdende for alle aldre, fordi der netop er plads til at eksperimentere og interagere i udstillingerne. I kan også tage på Planetarium, hvis I vil have endnu en informativ og mindeværdig oplevelse.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top