Rejser

Anderledes, aktiv og billig solferie: Teltferie på De Kanariske øer!

Nyd det vilde og frie liv i ferien – og flygt fra det dyre charter-hotel!

Der er efterhånden ikke længe til at den står på sommerferie, sol og skønne dage med venner og familie. Har du to-tre uger fri hen over sommeren, kan tiden dog flyve hurtigere end man regner med, særligt hvis man ikke udnytter ferien til for alvor at komme væk. Det gælder om at prøve noget anderledes, som giver ny energi og ikke mindst bidrager med minder sammen med éns kære.

Er dit feriebudget ikke det største, men drømmer du om sol, strand og vilde tropiske landskaber, kan du dog stadig komme afsted på et fornuftigt ugebudget. Vi har opskriften her! Det dyreste bliver flybilletterne, så lån penge til turens transportudgifter eventuelt – det er pengene værd!

Vandring på vulkaner og ren afslapning på stranden

Der er officielle teltpladser i og vandreruter såvel som gode cykelruter på de fleste af øerne – visse teltpladser ligger endda inde i de store nationalparker, og er således nemme og belejlige at komme frem til på vandreruten. Ønsker du ikke at have bøvl med bagage og ekstraudgifter i flyet, kan du både leje teltudstyr og eventuelt også cykler, når du kommer frem.

De 7 største øer i vulkanøgruppen byder på et væld af vilde naturoplevelser, da her både er frodige skovbeklædte bjerge, vulkankratere, rå klippekyst og bløde strande med fantastiske bade- og dykkemuligheder. Det er altså et mekka for den aktive vandrer og vandhund, såvel som luksuscampister og strandløvinder, der har brug for at flade ud med sand, hav og sol.

Vagabondens frihed og tropeluksus i det vilde

Der sejler færger mellem flere af øerne, så I kan nemt tage på øhop fra den ene til den anden ø. På den måde ser du og dine rejsefæller mere af den skønne natur, ligesom I nemt kan komme til øernes større byer og tanke op på mad eller få et tiltrængt bad og kolde drinks.

Fordelene ved at rejse som “vagabonderende” campist, med cykel eller som vandrende backpacker er mange. Frem for at hænge ved det dyre charterhotels klor-pool og den overrendte turiststrand, får I en helt anden frihed og ser unikke sider af naturen. Langt væk fra byens lys kan I sidde ved lejrbålet på stranden, nyde lyden af bølgeslag og sove under stjernehimlen. De gode temperaturer og det tropiske klima leverer samtidig en tilpas luksus til den vilde naturferie, da vandet og luften altid har behagelige temperaturer, selv om natten. Selvom I er “i vildmarken”, bliver ferien langt fra en grusom overlevelsestur – bare husk de gode vandresko, din yndlingsrygsæk og det store strandhåndklæde!

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top