Hus og have

Trænger din bolig til nyt tag? Dette skal du overveje

Et tag kan holde i mange år, men lige pludselig når det også en alder, hvor det er bedst at få det udskiftet. Hvis din bolig trænger til et nyt tag, kan du her blive klogere på, hvad du bør overveje i forbindelse med det.

 

Undersøg de forskellige alternativer

 

Når du vælger at udskifte dit gamle tag, skal du finde ud af, hvilket tag du så skal have i stedet for. Der findes mange forskellige alternativer, så du skal finde frem til den løsning, der er mest passende for dig.

 

Du kan bl.a. vælge ståltag, tagpap, teglsten m.m. Hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til din bolig, er det altid en fordel at søge rådgivning hos en professionel.

 

Overvej et betontag

 

De forskellige former for tag har hver deres fordele. Du skal overveje et betontag, hvis du gerne vil have et tag, der er solidt, holdbart og samtidig billigere end mange andre løsninger. Betontag er både mere holdbart og billigere end f.eks. teglsten.

 

Du skal dog være opmærksomhed på, at der kan blive brug for at lave nogle forstærkninger i din tagkonstruktion, fordi et betontag er tungt.

 

En betontag kommer i mange forskellige farver, så det er ikke noget problem at finde et, som passer til netop din bolig. Find dit nye betontag her. 

 

Få hjælp til at lægge dit nye tag

 

Medmindre du har mod på et meget udfordrende projekt, så bør du finde hjælp til at lægge dit tag. Du kan som regel få hjælp til at lægge dit tag af den forhandler, som du køber det hos. Hvis ikke, skal du ud at finde nogle andre håndværkere, der kan klare den opgave.

 

I hvert fald er det en god idé at få styr på det i god tid, så du ikke pludselig står med et tag, men ingen håndværkere.

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top