Erhverv

Umbraco – Løsningen til din hjemmeside

Skal du have lavet en hjemmeside, men er du helt på bar bund? Så skal du bruge et Content Management System, også kaldet et CMS. Der findes flere slags af disse systemer, men størstedelen af hjemmesider bygges op omkring de populære CMS-systemer WordPress og Umbraco. Et CMS giver dig mulighed for at opsætte og redigere indholdet på dit website. Der er selvfølgelig forskelle på disse systemer, og de har hver især deres egne fordele og ulemper, alt efter hvilken situation du står i. Det betyder nemlig noget, hvilken slags hjemmeside du skal have hjælp til, om du er privatperson eller en hel virksomhed, og om du selv skal stå for hjemmesiden fremover eller ej.

Ligegyldig opgavens størrelse eller sværhedsgrad, så kan du være sikker på, at du får løst den til punkt og prikke, når du kontakter professionelle. Du kan med fordel overveje at bruge Tea Solutions, da de har næsten 10 års erfaring med systemet og anses for at være specialister i Umbraco.

Umbraco eller WordPress?

Når du skal have lavet et website, så har du flere muligheder. De fleste vælger enten at bruge Umbraco eller WordPress. Forskellene på de to er mærkbare, da de er egnet til hver deres type hjemmeside og bruger. Begge systemer er ”open source”-systemer, hvilket betyder at alle kan udvikle på dem. Dette betyder derfor også, at systemerne hele tiden bliver bedre og bedre. WordPress er det mest downloadede CMS-system, og det skyldes til dels, at WordPress er super nemt at installere og anvende, selv hvis man er nybegynder på området. WordPress gør det meget nemt at opstille en hjemmeside, så den fremstår flot og professionel. Systemet er derfor godt til mindre hjemmesider, som f.eks. blogs, informative guides, osv. Skal man have lavet en større og mere kringlet hjemmeside, så kan det være en fordel at bruge Umbraco i stedet.

Fordelene ved Umbraco

Umbraco er ligesom WordPress et brugervenligt open source CMS, men det er udviklet af danskere. Umbraco er bedre designet til at klare større website-opgaver, hvor der kræves komplicerede løsninger. Skal du f.eks. have integreret intranet eller e-handel, så kan Umbraco være det bedre valg. Umbraco har også mange andre fordele. Det er f.eks. utroligt fleksibelt, så det kan klare alle typer websites. Det klarer også større websites med mange sider, bedre end WordPress kan. Umbraco er også det bedre valg, når det kommer til sikkerheden på din hjemmeside. Oveni dette, kan du uden problemer integrere flersprogede sider og mange administrator-brugere.

Umbraco kræver desuden meget lidt vedligeholdelse, og du behøver heller ikke bekymre dig om at skulle skaffe en licens, fordi programmet et gratis at bruge. Bagsiden af mønten skal findes i prisen. Umbraco er et dyrere system, fordi det kræver Windows eller MSSQL hosting. Dette betyder, at ”abonnementet” for at have hjemmesiden er dyrere end med f.eks. WordPress.
Alt i alt vil Umbraco være den bedre løsning til dit website på lang sigt, og alt efter typen og størrelsen af dit website, får du langt flere fordele end hvad WordPress kan tilbyde.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top