Erhverv

Vigtigheden af den gode tolkeservice

Annoncør: Online-translation

En tolk kan gøre kommunikation mulig mellem to personer, der ikke taler samme sprog, og som derfor ikke kan forstå hinanden. I mange situationer er tolkeservice derfor uundværligt og et nyttigt redskab. For at tolkningen kan fungere bedst muligt, kræver det en dygtig tolk, der mestrer begge de gældende sprog.

 

Find den rette tolkeservice

Hvis du har brug for en tolk, er det fordelagtigt at finde én, der enten er universitetsuddannet i sproget, eller som har sproget som sit modersmål. På den måde mindskes risikoen for sproglige misforståelser eller forhindringer, og i stedet kan kommunikationen foregå glidende og gnidningsløst.

 

Der vil være gode muligheder for at finde en kompetent tolk, nærmest uanset hvilket sprog du har behov for en tolk til. Du kan nemlig finde tolkeservice mellem dansk og mere end 50 forskellige sprog samt dialekter.

 

Inden for tolkning skelnes der mellem simultantolkning og konsekutiv tolkning. Dette er to forskellige arbejdsmetoder, og det vil afhænge af den specifikke situation, hvad der vil være mest hensigtsmæssigt at anvende.

Hvis du er usikker på, om det er simultantolkningen eller den konsekutive tolkning, du har behov for, kan du få rådgivning derom og finde frem til den bedste løsning.

 

Hvornår er der behov for en tolk?

Behovet for en tolk opstår tit i professionelle situationer, og det kan for eksempel være i forbindelse med et behandlingsforløb, en juridisk sag eller noget helt tredje. Der kan også være behov for en tolk til møder i virksomheder, hvor der måske er en fremmedsproget klient på besøg.

 

Få en fast tolk knyttet til forløbet

Det er muligt at få en fast tolk knyttet til et længere forløb, hvilket kan være fordelagtigt på mange måder. Ved at have en fast tolk tilknyttet vil der være en høj grad af kontinuitet, hvilket kan føre til et udbytterigt forløb, hvad end der er tale om et integrationsforløb, et behandlingsforløb eller noget andet.

Derudover kan en fast tolk bidrage til, at klienten vil føle sig tryg, hvilket vil gøre kommunikationen bedre for begge parter samt mere effektiv.

 

Find din tolk med det samme

Hvis du har brug for en tolk til et længere forløb eller måske bare til et enkelt møde eller lignende, kan du med det samme bestille en tolk til opgaven. Du kan også tage kontakt, hvis der er noget, du er i tvivl om, eller som du gerne vil have afklaret.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top