Erhverv

Vil du have det hyggeligste sommerhus på vejen?

Er du for nylig blevet sommerhusejer, eller vil du bare gerne skrue lidt ekstra op for den hyggelige stemning, der altid er at finde i de danske sommerhuse? Det kan være svært at finde frem til det bedste valg, når det kommer til en hyggelig indretning, der rummer en god portion personlighed, samtidig med at det hele skal være stilet og moderne. Vi kommer med gode tips til, hvordan du kan skabe en hyggelig sommerhusstemning, uden at det skal koste dig en formue, for det er ofte de små justeringer, der giver de største forandringer.

 

Møblerne

Først og fremmest er dine møbler noget, der spiller en afgørende rolle for hyggen i dit sommerhus. For én ting er, hvordan det hele tager sig ud, men noget andet er, om dine møbler er komfortable at sidde i, og at de ser ud til at være det. Derfor er det altid en god idé at erhverve sig nogle gode lænestole, der indbyder til, at man sætter sig med sin yndlingsbog og nyder den ro, der er i sommerhuset. Gå efter lænestole, der er polstrede, og som har et blødt og behageligt look. På den måde vil de indbyde til, at man sætter sig.

 

Få en pejs

Det lyder måske som et større projekt at få installeret en pejs i sommerhuset, og skal du have en vaskeægte pejs, så har du helt ret. Men faktisk kræver det ikke meget, hvis du kan undvære den indbyggede pejs for i stedet at hoppe med på en af de nyere trends. Du kan nemlig nemt indrette dit sommerhus med en biopejs, der hverken kræver skorsten eller masser af brænde. På den måde får du hyggen ind i sommerhuset, uden at du skal kæmpe med rengøring af pejs og skorsten.

 

Tekstiler og farver

Noget af det, der er nemmest at gøre noget ved og faktisk også er en billig måde at ændre stilen på, er at få nye tekstiler og nye farver ind i rummet. For farver bestemmer, hvilken stemning der skal være i rummet, og de bløde tekstiler forstærker denne stemning. Vil du gerne have en rolig stue, så skal du gå efter de støvende og mere jordnære farver. Det kan også være grønlige og blålige nuancer, men sørg for, at tekstiler som puder og tæpper matcher dit farvevalg. Du kan også være lidt vovet og købe et nyt møbel i en farve, som ”fylder” i rummet.

 

De gamle og personlige ting

Mest af alt handler et personligt hjem om alle de småting, som du har stående, og sommerhuset er ingen undtagelse. Sørg for, at få dit gamle porcelæn frem, så det pynter, eller find de gamle billeder frem fra dine forældre. Ved at bringe de personlige ting ind i sommerhuset vil huset automatisk afspejle din personlighed endnu mere, og du vil skabe en hyggelig atmosfære. Bland gammelt og nyt, så du får noget af det hele med, og så du får skabt en god balance i rummet.

 

Billede: https://pixabay.com/da/stol-sommerhus-landstil-1840526/

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top