Øvrigt

12 gode ideer til julegaven til far

Julen nærmer sig. Butikkerne er begyndt at finde julevarerne frem. Det er blevet mørkere og koldere. Nogle er begyndt på planlægningen. Måske er du en af dem? Måske har du slet ikke tænkt på årets hyggeligste højtid endnu?

Er du en af dem, der altid finder gaverne i sidste øjeblik, så kan du overveje at være ude i lidt bedre tid i år. Hvis du begynder at tænke over gaverne nu, kan du tage det hele i ro og mag. Du kan også finde på nogle rigtig gode gaver, fordi du har haft god tid.

En af dem, du skal finde en gave til, er din far. Far er ofte svær at give gaver til. Han har ofte, hvad han har brug for. Så mangler du ideer, kan du finde dem her:

Overvej hans interesser

Når du skal finde en gave til din far, er det en god ide at overveje, hvad han interesserer sig for. Så kan du finde noget, der har med hans hobby at gøre.

 1. Giv haveredskaber til faren, der elsker sin have.

 2. Forær din bilglade far et par lækre kørehandsker.

 3. Giv whiskykenderen en god whisky.

 4. Begav din far med en ny grill.

Går du ad hobbyvejen, kan du være sikker på at ramme noget, han får brugt. Selvom han ikke mangler det, er det relateret til hans hobby. Et ekstra redskab til den store interesse kan aldrig skade. Og mænd gør jo gerne noget ud af deres udstyr.

Få inspiration online

Er det ikke nok for dig at overveje hans interesser, så kan du nemt finde inspiration online. Med en lang liste med masser af ideer får du masser af hjælp. Du sætter dig bare og kigger den igennem. Når du støder på noget, der passer, så har du gaven i hus.

Det kan jo være, at din far ikke har nogen specifik interesse. Eller også har du ikke forstand på at finde noget, der er relevant for den. Så kan du finde inspiration her. På denne lange liste med masser af geniale ideer kan du blandt andet finde:

 1. En tur i en Ferrari.

 2. En hængekøje.

 3. En gavekurv.

 4. Sjove gadgets som fx udstyr til øldrikning.

Konsulterer du en lang liste, har du ingen undskyldning. Der må simpelthen være et eller andet, han vil kunne lide.

Den personlige gave

At gå den mere personlige vej er også altid et sikkert hit. Det kan gøres på forskellige måder:

 1. Giv ham et foto af hele familien eller af børnebørnene.

 2. Eller saml en masse fotos i en fotobog, eller sæt et enkelt foto på et kaffekrus eller en T-shirt.

 3. Få hans navn indgraveret i en kvalitetskuglepen eller på et stykke værktøj.

 4. Giv ham en samling af børnebørnenes tegninger i rammer eller i en bog.

Med den personlige gave giver du ham samtidig et minde. Han kan kigge på billederne og tænke på dengang, de blev taget. Eller han kan tænke på dig, når han skriver med sin indgraverede kuglepen. Den personlige gave vil være et hit.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top