Øvrigt

4 gode julekalendere de mindste kan se hver dag i december

Julen nærmer sig atter en gang, og dermed er det snart tid til hyggelig julebag, julepynt, julemusik og ikke mindst julekalendere. Der findes et hav af julekalendere, der er blevet vist på dansk tv.

Her kan du finde en oversigt over dem alle. Men mangler du lidt idéer til, hvilke julekalendere du kan vise for de helt små, er der her samlet 4 gode idéer til netop dét. Alt fra gode gamle klassikere til de helt nyeste julekalendere, der bliver vist for første gang i år. Mulighederne er der mange af, så mon ikke, du finder den perfekte julekalender til dit barn.

Bamses julerejse for de helt små

Der er simpelthen intet som at være samlet med Bamse, Kylling og Ælling igen. Og så til jul! Det er en fantastisk kombination og helt bestemt noget, de fleste børn vil elske at bruge tid på hver dag indtil den 24. I denne julekalender drager de tre gode venner mod julemandens land, men bliver på vejen mødt af hans søn, der ønsker at spolere julen.

En fantastisk julekalender, der nok skal være et hit foran tv’et. Men pas på, de fleste børn vil kunne blive ved med at synge ‘Vi er på vej til dig, Julemand’ helt indtil juleaften – måske den også smitter de voksne!

Pyrus er altid cool

Efterhånden kender de fleste børn Pyrus rigtig godt. Pyrus har nemlig været sendt et utal af gange og første gang var helt tilbage i 1994. Alligevel kan Pyrus stadig noget i dag, og børnene elsker ham stadig. Måske er det hans kække personlighed, eller sangene som man helt sikkert har på hjernen resten af december.

Der er mange Pyrus julekalendere at vælge i mellem: Alletiders Jul, Alletiders Nisse, Alletiders Julemand, Pyrus i Alletiders eventyr og ikke mindst Pyrus på Pletten. Det er dog helt sikkert, at de allesammen er klassikere og vil kunne give en masse gode grin til børnene i løbet af december måned.

Tinka og kongespillet fører Tinkas historie videre

Skal du være helt opdateret inden for de allernyeste julekalendere, er Tinka og kongespillet den nyeste julekalender. Det bliver en fortsættelse af Tinkas Juleeventyr, der blev vist på TV2 i 2018. Tinkas Juleeventyr handlede om nissepigen Tinka, der lærte at hun var anderledes end de andre nisser.

Har dit barn ikke set den første, kan du derfor kombinere begge to – så skulle der være mere end rigeligt for dit barn at se i december. Med Tinkas fortælling får I masser af magi ind i dagligdagen – og selvfølgelig også en masser nisser.

Nissernes ø for et anderledes setting

Generelt set er alle Nissebanden julekalenderne fantastisk underholdning for børn. Men den 3. Nissebande-julekalender kan dog noget helt særligt. Julekalenderen udspiller sig 3 forskellige steder. I Holme-Olstrup, som vi kender fra de tidligere julekalendere, i Grønland og på Sankt Croix.

Det er meget atypisk at have palmer med i en julekalender, men det fungerer rigtig godt i Nissernes ø, som efterhånden også har fået klassiker status. Hvis du ønsker at vise noget lidt anderledes, men med kendte ansigter, til dit barn, så skal du vælge den.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top