Øvrigt

Investering i lån med crowdlending – Sådan gør du!

Har du nogensinde leget med tanken om at lege bank, og få lov til at låne din opsparing ud, ligesom din bank låner dig penge, og så få dine penge tilbagebetalt med renter, præcist som du gør med dit banklån i dag?

Det er blevet en realitet og fænomenet hedder crowdlending, som giver dig mulighed for at investere i lån, men hvor du også allerede fra starten ved hvor meget du kommer til at tjene på dine investeringer. Hvis du i dag investere i aktier, så ved du aldrig hvor meget du har tjent når der er gået en måned, eller måske et år. Men med crowdlending investering, hvor du investerer i lån, så er renten fast, hvilket betyder at du præcist ved hvor meget du får i afkast efter en given periode.

Lad os grave dybere i, hvorfor investering i lån kan være interessant for os almindelige danskere.

Fordelene ved crowdlending

Der er mange fordele ved at investere i lån i forhold til andre typer investeringer. Derfor vil jeg lige komme med nogle af de mest væsentlige. Du kan naturligvis også finde flere fordele hos nogle af de danske platform som eksempelvis https://flexfunding.com/investor/ hvor der findes en masse oplysninger for dig som investor.

 

  • Afkast på over 10 % om året
  • Mulighed for sikkerhed med buyback garanti, hvor du er sikre at få dine penge tilbage.
  • Stabilt afkast, hvor du ved præcist hvor meget du tjener på dine investeringer
  • Mulighed for at sprede dine investeringer med ned til 1 euro (7,5 krone) i hvert lån.

 

Erfaringer med crowdlending

Hvis du vil i gang så kan du prøve at læse eksempelvis på https://stabilokonomi.dk/ hvor der er skrevet en masse artikler omkring hvordan man kommer i gang, hvilke platforme der er bedst og lignende, men også læse hvor meget der bliver tjent på crowdlending. Du kan også læse en større guide som ’’Hvad er crowdlending?’’ hvis du vil vide mere.

Men generelt så er crowdlending blevet mere og mere udbredt og der er flere og flere der har erfaring indenfor disse typer investeringer, hvor man investerer i lån. Du kan også læse andre typer investeringer i denne artikel, hvor der er tre gode investeringer i 2019.
Jeg håber at jeg har kunne inspirere dig til at finde flere typer investeringer, som kunne være interessante for dig, så du også kan få et bedre afkast i de kommende år.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top