Øvrigt

Guide: De allersjoveste spil til påskeferien

Snart kan mange danskere gå på en velfortjent påskeferie og nyde nogle dage inden for hjemmets og familiens rammer. Men hvilke aktiviteter skal du bruge påskeferien på?

Vi guider dig til hvilke spil, du og familien kan underholde jer med i den kommende ferie.

 

A trip down memory lane

Først skal vi i nostalgiens hjørne og a trip down memory lane.

Du husker det måske fra barndommen. De mange lysende og farvestrålende spilleautomater, der larmede på allerhyggeligste vis. Spændingen og underholdningen i at satse penge på de spændende spilleautomater og forventningens glæde ved at gå efter den altoverskyggende jackpot.

Disse spilleautomater kan du nu få hjem i stuen.

I dag fås spilleautomater nemlig i mange former og har du ikke mulighed for at gå på udflugt til det lokale værtshus og spillede på de lysende automater, kan du heldigvis også tage spændingen og underholdningen med hjem i stuen.

På en side som LeoVegas findes der spil for enhver smag, og der er noget for langt de fleste aldersgrupper, og på den måde kan I få en masse underholdende timer til at gå i påskeferien.

 

De fysiske brætspil

En anden god ferieaktivitet er også at finde de klassiske, fysiske brætspil frem. Også her er det nemt at finde noget for enhver smag og pengepung.

Hvilken spil der er særligt gode til påskeferien, afhænger først og fremmest af, hvilken aldersgruppe I har.

 

Det populære brætspil Hint er et rigtig godt bud på et underholdende spil, familien eller vennegruppen kan få mange timer til at gå med. I Hint gælder det ikke om at gætte det rigtige årstal eller have styr på Nobelprisvinderen fra 1988. Nej, I Hint kan alle være med, for her gælder det om anvende sine egne personlige og kreative sider til at få de andre medspillere til at fatte et hint.

Det er folkene bag kæmpesuccessen Bezzerwizzer, der har lavet hint, som også på kort tid har opnået klassikerpotentiale.

Hint anbefales til at spille med både familie og venner, men har man meget små familiemedlemmer under 10 år, kan det være en god idé først at gå i gang, når de mindste poder er lagt i seng.

Her kan I i stedet tage fat i de klassiske spil som Ludo og Vildkatten, eller I kan give jer i kast med Anders Mattesens nye familiespil Ternet Ninja. Ternet Ninja er et brætspil med fuld fart, der er kommet på markedet efter Mattesens bog og animationsfilm af samme navn.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top