Øvrigt

3 tips til at slippe af med skæl i hovedbunden

Der er intet mere irriterende end, når man får skæl i bunden af håret. Det sætter sig som regel i hårbørsten og drysser ned på blusen, hvilket er noget, man helst vil undgå. Det er dog ikke noget, man skal bekymre sig alt for meget om, da skæl er en helt normal proces, som alle oplever. Skæl består af døde hudceller, som opstår, når nye produceres. Det kan dog være en stor gene, når det opstår, og nogle oplever det i højere grad end andre. Der er derfor nogle gode tips til, hvordan man bedst slipper af med skæl. Se hvordan du fjerner skæl i hovedbunden her med 3 gode tips.

1.      Undgå at spise for meget sukker

Du skal være opmærksom på, hvad du spiser, og hvis du gerne vil undgå for meget skæl, er det en god idé at skære ned på sukkerindtaget. Ens kost er generelt ofte vigtig i forbindelse med mange forskellige sygdomme, og dette gælder også skæl. Sukker er inflammatorisk, hvilket betyder, at det er med til at skabe betændelseslignende tilstande i kroppen.

2.      Gør motion til en del af din hverdag

Man hører det sikkert ofte, men motion er altså også en fordel, når det kommer til at undgå skæl. Dette hænger sammen med at stress, har en stor effekt på, hvor meget skæl der produceres. Motion er en stor afhjælper, når det kommer til stress, og derfor kan det også være med til at gøre en forskel, hvis du producerer meget skæl. Desuden er motion også med til at gøre dig sundere helt generelt og ved at mindske dit stress niveau derigennem, kan du også undgå mange andre problemer, som følger med, når man har stress.

3.      Brug den rette shampoo til dit hår

Der findes rigtig mange forskellige hårprodukter, som kan hjælpe mod skæl, og det er vigtigt, at du finder dem, som passer til dit skælniveau. De rette produkter, kan hjælpe dig med at komme af med dit skæl.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top