Øvrigt

Derfor er det vigtigt at kunne gøre ting hver for sig …

… også selvom man er i et godt forhold. Mange mennesker vil, når de er i et seriøst parforhold, foretage sig alting sammen. Hvis kvinden i forholdet skal mødes med sin vennegruppe, tager hun manden med, og hvis manden skal spille fodboldkamp, beder han kvinden om at komme og heppe på. Og selvom det er rigtig godt at blive inddraget i hinandens liv, så er der mange fordele i at kunne gøre ting hver for sig. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor du gerne må tage på herretur og se West Ham på Olympiske Stadion, eller hvorfor det er helt i orden, at du ikke slæber kæresten med til weekendens fødselsdagsfest.

 

Det giver én selvstændighed

At kunne gøre ting hver for sig giver selvstændighed, og selvstændighed gør os stærke. At kunne tage i byen med veninderne, selvom kæresten ikke har nogle planer netop den weekend, er helt i orden, for selvfølgelig skal du have lov at være sammen med dine veninder uden at skulle tænke på, om din kæreste nu også hygger sig. På herreliv.dk kan du som mand få inspiration til, hvordan du lever dit bedste liv.

 

Man får lov at pleje sine egne interesser

Det er måske hyggeligt, at kæresten kommer og hepper, når du spiller fodboldkamp, men er det nødvendigt? Fokuser på dine egne interesser, og hyg dig med holdkammeraterne – så kan du altid fortælle kæresten om kampen, når du kommer hjem, og nøjes med at invitere hende til de vigtige kampe. Det er vigtigt at beholde sine egne interesser, når man indgår i et parforhold – også selvom det selvfølgelig er vigtigt at kunne lave ting sammen.

 

Relationen mellem venner forbliver stærk

Mange vil opleve, at nogle venner falder fra, når man kommer i et seriøst parforhold. Ved at være god til at lave ting hver for sig, kan relationen med vennerne forblive stærk, og du mister ikke så mange, blot fordi du har en kæreste.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top