Erhverv

4 ting dit lagergulv skal kunne

Det er ikke ligegyldigt, hvilket lagergulv du vælger. For et lagergulv – eller et gulv til produktionen for den sags skyld – skal besidde flere egenskaber. For det første skal gulvets overflade kunne tåle de konstante og pludselige tryk, det udsættes for. Den første kategori er fx det vedvarende tryk fra pallereoler, mens det i den anden kategori kunne være ting som værktøj, der bliver tabt på gulvet.

Et slidstærkt lagergulv skal også kunne tåle kemi

For det andet er det ikke nok, at du har et slidstærkt lagergulv, hvad gælder dets evne til at tåle slag. For gulvet skal selvfølgelig også kunne den kemi, det udsættes for. Måske tænker du, det ikke er en relevant egenskab for et gulv at have, da din virksomhed/dit lager ikke har med kemiske produkter at gøre. Men du tager fejl – for rengøringen bruger jo kemi, fx vaskeplejemidler eller sanitetsmidler.

Et gulv skal være nemt at holde rent

For det tredje skal gulvet være nemt at rengøre. Dette spiller sammen med det forrige punkt, for jo skrappere midler, rengøringen kan slippe afsted med at bruge på gulvet, jo lettere bliver det at holde fladesnavs af fx fedt, kalk eller rust stangen. Men det har også stor betydning, om gulvet er porøst eller ej. For en porøs overflade lader skidtet trænge ned, hvilket du selvfølgelig ikke har interesse i.

Er det sikkert at gå rundt på dit lagergulv?

For det fjedre bør dit gulv til lager, fabrikshal eller lignende være nogenlunde sikkert at gå og arbejde på. Her tænkes der især på de skader på folk og ting, som det at glide på gulvet kan forårsage. Hvis du kan få et gulv med skridhæmmende virkning, ville det være en oplagt løsning mange steder – især hvor der arbejdes med vand, eller hvor saft og andre væsker fra produktionen spildes på gulvet.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top