Erhverv

Opnå et godt blikfang i dit butiksvindue

Det kan nogle gange være en hel videnskab at indrette et butiksvindue. Mange større virksomheder og forretninger har specialuddannede folk til at indrette disse roder for at opnå det bedst mulige udbytte. Har du en mindre virksomhed og ønsker du at gøre det selv?

Hvilken slags butik har du?

Først og fremmest skal man tage udgangspunkt i den type forretning man har. Har du en dametøjsbutik og ønsker at gøre de store vinduer mere levende? Har du en privat tandlægeklinik og blot ønsker at gøre opmærksom på din beliggenhed og en befærdet gade? Uanset hvad der er tale om, skal man tilpasse sin egen forretning.

Hvad kan man gøre?

Der er en række forskellige metoder der kan gøre dit vindue mere eksklusivt. Som start er det vigtigt at tænke på belysning. Uanset hvad man har til at stå i sit vindue, skal det være nemt at se og måske endda læse, når man går forbi. Dernæst er det godt at have enkelte af sine produkter til at stå. Er du en tandlæge så sæt noget der repræsenterer sunde tænder i vinduet, en tøjbutik så stil et par manikinger med nye kollektioner frem. En god ide er at også at gøre brug at plakater. Her kan du både reklamere ved at skrive forskellige tilbud, som din forretning tilbyder, eller fange forbigående blikke med et fangende billede. Med det rigtige valg af plakatlister kan man få et rigtig godt udtryk i vinduet, som fanger blikke og gør folk nysgerrige.

Hold en ren stil

Mange butiksvinduer kan hurtigt blive meget rodede at se på, fordi indehaveren bruger for mange forskellige farver, for mange forskellige produkter eller har pynt som hurtigt kan virke overflødigt. Hold derfor en stil, med farver der passer sammen, genstande der giver mening og plakater som kommer med det budskab og udtryk der ønskes.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top